Uutiset

TOP 5 -kokousvinkit naisille Seinäjoella


21.11.
 1. Tunnelmallinen tornisviitti

  Miltä kuulostaisi rento kokous tai illanvietto Hotelli-Ravintola Alman tunnelmallisessa Tornisviitissä hyvän ruoan parissa? Hyvältä - ainakin meidän mielestämme. Tilat ovat loistavat 10-15 hengen ryhmälle. Ja vaikka kyse onkin hotellihuoneesta, voi sen kuitenkin vuokrata päiväsaikaan ihan vain kokouskäyttöön. Sviitistä löytyy kuitenkin myös sauna sekä poreamme, jos sitten haluaakin ottaa rennommin.

 2. Alvar Aallon jalanjäljissä
  Tiesitkö, että Seinäjoen Hotel Cumuluksen kokoustilat on nimetty Alvar Aallon mukaan? Varaa Aalto-henkinen kokouspäivä ruokailuineen Cumuluksesta ja oheen opastettu kierros Alvar Aalto-keskuksessa. Kokous jää varmasti mieleen jo teemansa vuoksi. Tilat ja tarjoilut onnistuvat pienen porukan palaverista aina jopa 150 hengen isompiin kokouksiin.

 3. Liikkuva kokous - se kaikkien on koettava
  Härmän Liikenteen uusilla Conference-tason busseilla voit lähteä kokoustamaan keskelle kauneinta lakeus-maisemaa ja ruokailla missä ikinä tahdot. Matkan aikana bussissa voi keitellä kahvit koko porukalle. Suosittelemme myös tilaamaan matkalle mukaan herkullisen hedelmäkorin. Omat eväät ovat toki sallittuja, eikä kukaan estä nauttimasta matkalla vaikka hieman kuohuvaa... Jos kaipaat jotain uutta ja erilaista kokouspäivään niin se on tässä!

 4. Sanokaa Fazer kun haluatte hyvää
  Seinäjoki Areenalla onnistuu niin pienet kuin isotkin tapahtumat. Fazer-ravintolassa on mukava aloittaa päivä kokoustaen herkullisen aamiaisbrunssin parissa (testattu on!). Myös yksityistilaisuudet ilta-aikaan onnistuvat Areenan ravintolassa, tätä ei moni aina muista. Olemme kuulleet huhua, että jopa karaokea on tiloissa laulettu.  Pitäisikö siis testata? Puuttuuko esimerkiksi pikkujouluista vielä paikka?

 5. Virallisesta vähän rennompi
  Framin auditoriotiloissa voit ottaa käyttöösi Catch Box -mikrofonin,   jota voi nimensä mukaisesti heitellä. "Lentävä" mikrofoni riittää jo yksistään tekemään tilaisuudesta kuin tilaisuudesta rennomman. Kokemuksemme mukaan, useampikin yleisöstä innostuu kommentoimaan ihan vain päästäkseen testaamaan tätä uutta teknologiaa. Hyvä juttu vai mitä?

 

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko