Uutiset

Yli kymmenen syytä järjestää yritysjuhla Seinäjoella


05.04.

 

Seinäjoelle voidaan rakentaa upeita juhlatilaisuuksia. Kuvassa Seinäjoki Areena. 

 

Miltä kuulostaisi yritysjuhlat legendaarisella rock-klubilla, kauniissa jokirantamaisemassa tai historiallisessa jugend-henkisessä juhlasalissa? Tästä listasta löydät Seinäjoen upeimmat juhlapaikat, joiden persoonallisissa tiloissa järjestyvät yritysten juhlat, olipa kyseessä vuosipäivä tai kevätpäivät.

 

1.       Seinäjoki Areena

Areenan monipuolisissa tiloissa järjestyy iso tai pieni juhla. Areenan ravintoloitsijan toimivan Fazerin jatkuva tuotekehitys ja monipuolinen reseptiikka sekä ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistavat laadukkaat tarjoilut Seinäjoki Areenassa. Tutustu Areenan juhlamenuehdotukseen tästä.

Seinäjoki Areenan kotisivut

 

2.       OmaSp Stadion 

OmaSp Stadion takaa tyylikkäät tilat ja toimivat järjestelyt juhlatilaisuuksiin.  Tarjoilut järjestetään asiakkaan toiveiden mukaan buffet -pöydästä, pöytiin tarjoiltuna tai cocktail- tarjoiluna. Tutustu tästä tarjoukseen!

OmaSp Stadionin kotisivut

 

Klikkaa kuvaa päästäksesi OmaSp Stadionin esittelyvideoon. Videon salasana on OmaSP2017!

 

3.       Rytmikorjaamo  

Luovaa tilaa juhlia! Rytmikorjaamon klubisali on suosittu yksityistilaisuuksien areena. Tilaa voi muokata tilaajan tarpeiden mukaan ja talosta löytyvä tekniikka takaa laadukkaan äänentoiston ja tarjoaa loistavat puitteet esiintyjille. Myös kalusteet ja tarjoilut järjestyvät talon puolesta. Rytmikorjaamon rouhea henki tuo ainutlaatuisen tunnelmansa juhlaan kuin juhlaan.

Rytmikorjaamon kotisivut 

 

4.       Hotel Sorsanpesä ​

Sorsanpesässä juhlitaan ja majoitutaan ​saman katon alla. Juhlatunnelmaa huokuva ​ympyränmallinen ja nostalginen Pr​unn​i-ravintola mahdollistaa jopa 350 hengen illalliset ja kabinetit soveltuvat loistavasti pienempien juhliin. Sorsanpesän ravintolan henkilökunta valmistaa tarjoilut tilaajan toiveiden mukaisesti. 

Iltaa voi jatkaa Terassi-ravintolan puolella vaikkapa karaoken merkeissä! ​

Hotel Sorsanpesän kotisivut

 

5.       Sokos Hotel Vaakunan Galleria-kabinetti

Ravintola Talriikin yhteydessä oleva  Galleria-kabinetti muotoutuu moneen eri tarkoitukseen, kuten kokouksiin, lounas- tai illallistilaisuuksiin pienemmille ryhmille. Kabinetin galleriaseinä sekä tilaan näkyvä viereinen viinigalleria luovat juhlalliset puitteet tilaisuuteen. Ravintola Talriikin maukkaat tarjoilut kruunaavat tapahtuman.

Sokos Hotel Vaakunan kotisivut

 

6.       Sokos Hotel Lakeus 

Kokoustilat muuntautuvat erilaisiin tilaisuuksiin. Lakeus-salissa on usein järjestetty mm. yritysjuhlia, häätilaisuuksia sekä erilaisia iltajuhlia. Lakeus-sali voidaan yhdistää ravintola Lakeus Matadoriin, jolloin juhlaillallinen voidaan tarjoilla pöytiin 260 henkilölle. Kun otetaan käyttöön koko katutason kerros kokoustiloineen ja ravintoloineen, voidaan tiloissa järjestää tapahtuma buffet-tarjoiluineen jopa 800 henkilölle.

Sokos Hotel Lakeuden kotisivut

 

Hotelli-Ravintola Alma

 

7.       Hotelli-Ravintola Alma  

Hotelli-Ravintola Alman ainutlaatuinen, kuusi metriä korkea jugend-henkinen ravintolasali kabinetteineen muuntautuu jopa 160 hengen tilaisuuksien pitopaikaksi. Keittiössä käytetään mahdollisimman paljon lähituottajien tuotteita laadusta ja saatavuudesta tinkimättä. Itsenäisenä ravintolana Alma toteuttaa asiakkaiden toiveiden mukaiset menut ruokalistan ulkopuoleltakin etukäteen tilattuna.

Hotelli-Ravintola Alman kotisivut 

 

8.       Frami  

Frami sijaitsee Seinäjoen paraatipaikalla, upean jokirannan tuntumassa ja tarjoaa erinomaiset puitteet yritysjuhlan järjestämiseen; monipuoliset ja modernit tilat, runsaasti paikoitustilaa sekä lyhyt matka keskustaan. Framilla ruokailuista vastaa Juvenes-ravintolat, jolle on myönnetty Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjien Rôtisseurs-kilpi ensimmäisenä juhlapalveluyrityksenä Suomessa! 

Framin kotisivut 

 

9.       Kuortaneen Urheiluopisto 

Kauniissa maisemissa Kuortaneenjärven rannalla Urheiluopiston ravintolat palvelevat joka päivä. Tilat muuntautuvat niin kokouksiin kuin intiimiin tai isompiin juhliin. Aamiais-, lounas-, ja päivällisbuffet sekä à la carte,​ ryhmille menut tilauksesta. Ihanan idyllisen juhlan voi viettää myös saunatiloissa omalla porukalla.

Kuortaneen urheiluopiston kotisivut

 

 

Seinäjoella juhliessa suupielet nousevat ylöspäin. Pienen Pienet Joutsenet ovat erinomainen tapa riemastuttaa vieraita. Klikkaa kuvaa ja katso pätkä esityksestä. 

 

10.   Esiintyjä kruunaa yritysjuhlan​

Laadukas ohjelmasisältö pitää juhlatilaisuuden tunnelman katossa alusta lop​puun. Seinäjoelta löytyy kaiken kattava tarjonta taiteilijoita, muusikoita, juontajia ja viihdyttäjiä, jotka kruunaavat tilaisuuden kuin tilaisuuden. Listasimme muutamia paikallisia ammattilaisia, jotka ovat valmiina tekemään juhlastanne ikimuistoisen. Lue lisää tästä.

 

11.   Helppo tulla ja helppo olla

Näillä sanoilla Seinäjokea kuvailee sekä monet tapahtumavieraat että paikallisetkin. Seinäjoen sijainti pääradan varrella onkin yksi kaupungin suurimmista valttikorteista varsinkin valtakunnallisia tapahtumia suunnitellessa. Jos tänne on helppo tulla, niin täällä on myös helppo olla. Kaikki tarpeellinen löytyy reilun kilometrin säteellä toisistaan.

 

12.   Anna meidän auttaa juhlapaikan löytämisessä

Seinäjoki Congress kartoittaa maksutta tilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset sekä oheisohjelmat toiveidesi ja budjettisi mukaan. Asiakkaanamme saat keskittyä tapahtuman sisältöön ja vieraisiisi. Ota yhteyttä meihin myynti@seinajokicongress.fi

 

 

Sanna Roininen

myyntiassistentti

sanna.roininen@seinajokicongress.fi


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko