Uutiset

Virtuaalikahvit Seinäjoki Congress Oy ja Kokouspiste


08.03.

Tervetuloa mukaan Kokouspisteen virtuaalikahville, jotka nautitaan aina maanantaisin yhdessä yhteistyökumppanikohteen kanssa.

 

Maanantaina 15.3.2021  klo 14.00-14.30 on meidän vuoromme olla mukana kahvilla. Tule mukaan linjoille kuuntelemaan, mitä uutta Seinäjoella on kokous- ja tapahtumapuolella tarjota.

 


(Kuva Kalevan Navelta, Äärellä-ravintolasta)


Olet saattanut jo kuulla Hotelli-Ravintola Alman laajennuksen valmistumisesta alkuvuonna 2020, mutta koronan vuoksi tiloja ei olla vielä kaikessa komeudessaan juurikana päästy käyttämään. Myös Kyrö Distilleryllä / Kyrö Homella viime vuosi toi mukanaan uusia tuulia, kun heille avattiin oma keittiö ja valikoimaan tuli keittiömestarin omat menut. Nyt voit varata elämyksellisen illanvieton pienemmillekin (min. 6 hlö) ryhmille.

 

Täysin uusi kohde valikoimassamme on niinikään keväällä 2020 avautunut Kalevan Navetta, Seinäjoen uusi taide- ja kulttuurikeskus. Navetasta löytyy tyylikäs Hugo-sali kokouksia ja juhlia varten ja ravintolapalveluista vastaa Äärellä Kuppi+Kattila ravintola, jonka valikoimaan kuuluvat myös epakset eli eteläpohjalaiset tapakset.

 

Virtuaalikahvihetkeä varten tarvitset vain tietokoneen, kupposen kahvia tai teetä ja halutessasi vaikka leivoksen tai maukkaan voileivän kylkiäisiksi. 

Kahvihetket toteutetaan Microsoftin Teams-ympäristössä. Lähetämme tapahtumapäivänä sinulle linkin, jonka kautta pääset mukaan tapaamiseen

Ilmoittaudu mukaan  

 

 

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko