Uutiset

Vinkkejä hybriditapahtumien järjestämiseen Seinäjoella


25.04.

Oletko järjestämässä hybdiritapahtumaa Seinäjoelle ja kaipaat apua? Olemme koonneet tähän kirjoitukseen muutaman vinkin, joiden avulla pääset vauhtiin. Mikäli kaipaat tarkemmin apuja tapahtuman suunnittelussa, ole yhteydessä meihin ja mietitään yhdessä parhaat ratkaisut.

 

·    Oikeanlaisten tilojen varaaminen on tärkeää. Olethan muistanut huomioida varauksen aikataulussa myös tekniikan kasauksen ja purun? Nappaa avuksi talteen checklistit.

 

·    Luotettava tekniikkatoimija luo onnistuneen hybriditapahtun pohjan. Tutustu alueemme tapahtumatekniikkatoimijoihin ja varaa toimija ajoissa. On myös hyvä pitää palaveri yhdessä tilatoimijan ja tekniikkatoimijan kanssa ja tarkistaa, että tilasta löytyy kaikki tarpeellinen.

 

·    Virtuaalitapahtuma-alustoja on monia eri, meiltä löytyy myös paikallinen toimija, Luova Tehdas, jonka Luovastream -alustalla toteutat kevyen hybriditapahtuman. Mikäli olet kiinnostunut vuonna 2021 tekemästämme virtuaalitapahtuma-alustojen vertailutaulukosta, ota meihin yhteyttä.

 

·    Tuntuuko, että sanasto on vielä hieman hakusessa? Kuuntele tai lue, mitä erilaiset virtuaali- ja hybriditapahtumien käsitteet tarkoittavat. 

 

Pyydä tarjous tapahtumiisi meiltä.


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko