Uutiset

Valkoinen gorilla kuohutti yrittäjiä Hotelli-Ravintola Almassa


12.04.

 

Into Seinäjoen luotsaama Priimaa palvelua Seinäjoella -kampanja etsii hyvää palvelua tarjoavia yrityksiä Seinäjoelta. Asiakkaat saavat antaa äänensä yrityksille Seinäjoen Sanomien verkkosivuilla ja eniten ääniä saaneet yritykset palkitaan. Kampanjalla halutaan myös muistuttaa, että keskustan remontista huolimatta palvelu pelaa. 

 

Priima Palvelua Seinäjoella -kampanjan starttiaamu järjestettiin 12.4. Hotelli-Ravintola Almassa. Tilaisuuteen osallistui suurin osa Seinäjoen keskustan yrittäjistä. Puhumisesta piti huolen motivaatiopuhuja Johannes ”Hatsolo” Hattunenjoka yksi kansainvälisesti tunnetuimpia ja menestyneimpiä suomalaisia breikkareita. "Valkoinen gorilla" -lempinimeä kantava Hattunen vangitsi kuulijansa ensimmäisestä minuutista lähtien läsnäolollaan ja kertoi mielikuvituksekkaita ja vertauskuvallisia tarinoita menestymisestä. Hän innosti kuulijoita tavalla, jota ei ihan jokaisena torstaiaamuna näe. Yleisö välillä mylvi naurusta, välillä annettiin liikutuksen vierähtää poskelle.

 

Hyvä asiakaspalvelu ei ole mikään uusi ilmiö Etelä-Pohjanmaalla. Esimerkiksi Seinäjoen molemmat Sokos Hotellit, Lakeus ja Vaakuna, ovat pitkään saaneet valtakunnalliselta ketjulta kiitosta palvelustaan. Sokos Hotels palkitsi Sokos Hotel Lakeuden Suomen parhaana Original-hotellina maaliskuussa 2018.  Palvelussa on kuitenkin aina jotain parannettavaa, sillä kilpailu on tänä päivänä kovaa. Jokaisen yrittäjän on löydettävä omat vahvuutensa ja uskottava omaan tekemiseensä. Varma tekeminen innostaa asiakkaita ja laadukas, aidosti välittävä palvelu saa asiakkaan palaamaan uudelleen yritykseen. Punaisen langan selkeyttäminen tekee eteläpohjalaisista vielä entistäkin parempia asiakaspalvelijoita ja yrittäjiä.

 

Hattunen antoi myös konkreettisia vinkkejä, miten jokainen asiakaspalvelija saa viritettyä oman asenteensa oikealle taajuudelle. Tämä Pöyrööt-sarjakuvassa ja näytelmässäkin esitetty itsetuntoa kohottava aamurituaali on hyödyllinen kaikille teille, jotka haluatte löytää tien menestykseen - Seiso herättyäsi peilin edessä rinta rottingilla ja kajauta kovahan äänehen: ”Soot täyrellinen!”

 

Priimaa Palvelua Seinäjoella 1.5.-31.8.2018.

Ota kampanja haltuun hashtagilla #priimaapalvelua

 

Sanna Roininen

myyntiassistentti

sanna.roininen@seinajokicongress.fi


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko