Uutiset

Uusi kumppani mukaan Seinäjoki Congressin toimintaan


07.01.

Vuonna 2020 saamme jälleen iloita uudesta kumppanista, kun keväällä avattava Kalevan Navetta ja siellä toimiva Äärellä Kuppi+Kattila -ravintola liittyvät mukaan Seinäjoki Congressin toimintaan. 

 

 

 

"Talo suunniteltiin alun perin navetaksi, mutta siellä ei koskaan ollut karjaa. Sen sijaan talo on aikanaan toiminut verkatehtaana ja puolustusvoimien varastona. Tulevana keväänä 120-vuotias talo avautuu uudelleen taide- ja kulttuurikeskuksena. Uuden Kalevan Navetan katon alta löytyvät taidehalli, taitokeskus, taidelainaamo, käsityömyymälä, työpajatiloja, ravintola sekä säväyttävä tapahtumamiljöö."

Lue lisää Kalevan Navetan tiedotteesta.

 

Hugo-sali

300-neliöinen sali on nimetty talossa toiminen verkatehtaan perustajan tehtailija Hugo Grönlundin mukaan. 

Hugo-sali sopii hyvin konsertteihin, seminaareihin ja kokouksiin sekä illallistilaisuuksiin. Salin vuokraus avautuu 7.1.2020. Yritykset, yksityishenkilöt ja muut yhteisöt voivat vuokrata tilaa Äärellä Kuppi+Kattilasta. Seinäjokisia kulttuuri- ja taideyhdistyksiä vuokrauksessa puolestaan palvelee Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut.

 

 

Äärellä Kuppi+Kattila

Ravintola on auki niin yksittäisille asiakkaille kuin ryhmille. Ravintola tarjoilee Kalevan Navetassa asiakkaille laadukasta lounasta ja kahvilapalveluja. Henkilökunta hoitaa myös suuren ja ihanan Hugo-salin juhlatilaisuuksiin ruokatarjoilut. Viikonloppuisin järjestetään myös herkullisia brunsseja. 

 

 

 

Lue lisää: www.kalevannavetta.fi/tilat/


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko