Uutiset

Tue paikallista - kokousta lähellä!


10.08.

Kesäpäivät siirretty, syysseminaari peruttu, koulutuspäivä muutetaan webinaariksi….

 

Keväällä alkanut maailmanlaajuinen koronapandemia on vaikuttanut kokous- ja tapahtuma-alaan rajusti. Kesän aikana tilanne näytti jo hieman laantuneen ja myynti-ihmisenä odotin innolla syksyä sekä erilaisia asiakas- ja myyntitilaisuuksia sekä messutapahtumia, vaan miten kävikään.

 

Tutustu Seinäjoen alueen
parhaisiin kokouskohteisiin esitteeltä.

 

Keväältä syksylle siirrettyjä tapahtumia on jouduttu uudelleen perumaan ja uusien tapahtumien suunnittelu on jossain määrin jäissä tai tilaisuudet on päätetty toteuttaa etäyhteyksin ja webinaareina. Tämä kaikki tekee ison loven tapahtuma-alan toimijoiden kassaan. Lovi ei ulotu ainoastaan tiloja vuokraaviin tahoihin vaan myös ravintolapalveluihin, tekniikkatoimijoihin, kuljetusyrityksiin sekä tapahtumia ja messuja tuottaviin tahoihin.

 

Valtakunnallisesti eri puolelta Suomea yhteen kokoavia tapahtumia voikin jossain määrin olla syytä välttää koronan leviämisen estämiseksi, mutta se ei tarkoita sitä, että myös alueelliset tilaisuudet pitäisi perua.

 

Keväällä hyvin liikkeelle lähtenyttä #tuepaikallista -kampanjaa onkin syytä jatkaa myös syksyllä. Kokous- ja tapahtumapuolella tämä voisi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kannustetaan kaikki yhdessä paikallisia yrityksiä ja yhdistyksiä viettämään palaverit väljemmissä olosuhteissa alueen kokouskohteissa toimiston oman pienen neukkarin tai virtuaalikokouksen sijaan. Eikö olisi mukava tavata ihmisiä ihan kasvotusten, turvavälit ja käsihygienia tietysti huomioiden, sekä vaihtaa kuulumisia vaikkapa kahvin tai lounaan parissa?

 

Voimme kaikki vaikuttaa siihen, että kun tilanne jossain vaiheessa palaa toivottavasti edes osittain normaaliksi, meillä on edelleen osaavia tapahtuma-alan ammattilaisia töissä ja loistavia kohteita tapahtumia varten olemassa.

 

Pidetään huolta toisistamme ja tuetaan paikallisia. Ota yhteyttä, mikäli kaipaat apua tilojen kartoittamisessa.

 

Tutustu kokouskohteisiin täältä.

Uusia esittelyvideoita eri kohteista julkaisemme YouTube -kanavallamme.

 

 

Syksyisin tapahtumaterveisin,

 

Jenniina Palmu

myyntipäällikkö

Seinäjoki Congress 
puh.  0407798809
jenniina.palmu@seinajokicongress.fi 

 

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko