Uutiset

Törnävä-sali on Seinäjoen suurin kiinteä auditorio


20.02.

Olemme saaneet tänä vuonna kumppaneidemme joukkoon Törnävä-salin, joka on Seinäjoen suurin kiinteä auditorio. Paikkoja auditoriossa 506 kpl ja lisää saadaan viereisestä kabinetista, kun väliovet avataan. Aulatilosissa onnistuu niin kahvittelut kuin cocktail-tilaisuudet ja opiskelijoiden tuottamana onnistuvat myös illalliset. 

 

 

1. Mikä sai teidät lähtemään mukaan Seinäjoki Congressin kumppaniksi?

Yhdessä olemme enemmän. Sedun on tarkoituksenmukaista tuoda omat vuokrattavissa olevat tilat kongressi- ja seminaarivieraiden käyttöön. Kun asiakkaat vakuuttuvat Seinäjoen monipuolisesta tarjonnasta, kaupunki on entistä vetovoimaisempi vaihtoehto kokouksille ja tapahtumille – erittäin hyvien yhteyksien päässä.

 

2. Mitä odotatte yhteistyöltä?

Näkyvyyttä ja vilkastuvia asiakasvirtoja. Ammatillisen koulutuksen näkökulmasta olisi myös hienoa, että tapahtumajärjestäjät saisivat kokea ammattitaidolla toteutettuja ravintola- ja cateringpalveluja, ja ammattiosaamisen arvostus ja myös vaatimus lisääntyisi. Törnävä-sali ja aivan välittömässä läheisyydessä sijaitseva Hotel Sorsanpesä muodostavat hyvän parin onnistuneelle kokoukselle/seminaarille.

 

3. Millainen tapahtuma/kokouskaupunki Seinäjoki mielestänne on?

Kesällä Seinäjoki on erittäin vilkas mutta kaupungilla on hienot mahdollisuudet palvella asiakkaita ympäri vuoden. Tiloja ja palveluja on muina kuin kesäkuukausina hyvin saatavilla. Seinäjoen keskustaan on helppo tulla junalla, ja monet tapahtumapaikat ovat keskustassa tai kävelymatkan päässä siitä. Kaupunki sykkii elämää. Kun tapahtuman järjestää Seinäjoella, voi luottaa siihen, että kaikki toimii. Asiakkaiden erikoisemmatkin toiveet pyritään toteuttamaan. Yrittäjämäinen tekemisen ote luo hyvän ilmapiirin tapahtumaan kuin tapahtumaan.

 

4. Millaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin suosittelette tilojanne erityisesti?

Törnävä-sali sopii erinomaisesti isoihin kokouksiin ja seminaareihin sekä esiintyvien taiteilijoiden areenaksi esim. konsertteihin. Ja vieressä sijaitseva Hotel Sorsanpesä tarjoaa majoituksen.  


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›