Uutiset

Tapahtumien suurkaupunki – täällä asuu hyvä kokous


14.08.

Seinäjoki on Suomessa tunnettu (kesä)tapahtumistaan, erityisesti Tangomarkkinoista niiden pitkän historian vuoksi. Perinteisten kesätapahtumien lisäksi kaupungissa järjestetään jatkuvasti myös pienempiä sekä suurempia kokouksia ja kongresseja – näistä voisi mainita esimerkkinä äkkiseltään vaikkapa puoluekokoukset, joita kaupungissa on vietetty viime vuosina useampikin SDP (2014), Keskusta (2016) ja nyt elokuussa 2017 kaupungin valtaavat Kristillisdemokraatit.

 

Maine hyvänä tapahtuma- ja kokouskaupunkina on vahvistunut vuosien saatossa ja tämä on vaatinut kaupungilta ja kohteilta lisäpanostuksia. Seinäjoen Jalkapallokerhon OmaSp stadion valmistui kesäksi 2016 ja stadionin tarkoituksena onkin palvella asiakkaitaan monipuolisesti. Tiloissa järjestetään niin messuja, konsertteja, kokouksia kuin iltajuhliakin. Seinäjoki Areenan uusi hieno laajennusosa taas saatiin asiakkaiden käyttöön toukokuussa 2017. Lisätilaa on kaivattu jo pitkään,  monet messut ovat joutuneet myymään ei-oota kun näytteilleasettajapaikat on aiemmin myyty hyvissä ajoin loppuun.

Paljon muutakin uutta on tässä kevään ja kesän aikana kaupungissa tapahtunut. Sokos Hotel Vaakunan remontti on edennyt hyvin ja hotellin uusista huoneista jo puolet on valmiina vastaanottomaan vaativampiakin majoittujia. Hotel Sorsanpesälle taas on valmistunut uudet kokoustilat, joissa saadaan toteutettua jopa 250 hengen tilaisuuksia. Härmän Liikenne on lanseerannut markkinoille jo keväällä kokousbussit, kaikki tarvittava tekniikka löytyy ja matka-ajan voikin käyttää hyödyksi kokoustamalla. Seinäjoella on yleisesti ottaen hyvä pöhinä päällä ja varmasti osittain siitä syystä myös keskustelu uudesta kulttuuri- ja kongressikeskuksesta on taas käynnistynyt.

 

Miksi Seinäjoki kaupunkina sitten kiinnostaa kokousjärjestäjiä? Syitä tähän on varmasti monia, mutta tässä muutama sellainen, joka on asiakkaiden kanssa käydyissä keskusteluissa noussut esille:

-          hyvät liikenneyhteydet ja sijainti (junalla Tampereelta tunnissa, Oulusta ja Helsingistä alle kolmessa tunnissa)

-          kompaktin kokoinen kaupunki – kaikki tarvittava löytyy kävelymatkan etäisyydellä toisistaan

-          hinta-laatusuhde

-          tekemisen meininki ja hyvä maine tapahtumien järjestämisessä

 

Ja viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä mainintana ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta niin hotelleissa, ravintoloissa kuin kokouspaikoillakin. Tästä on tullut valtavasti hyvää palautetta niin tapahtumajärjestäjiltä kuin itse vierailtakin. Moni on ollut jopa hieman yllättynyt siitä, kuinka hyvin meillä vieraat toivotetaan tervetulleiksi. Meitä eteläpohjalaisia kun edelleen pidetään hieman juroina. Asiakaspalveluun meidän kannattaa jatkossakin panostaa – ei ne hienot tilat yksin tapahtumasta onnistunutta tee, kyllä asiansa osaavalla ja ystävällisellä henkilökunnalla on suuri merkitys tapahtumassa kuin tapahtumassa.

 

Tervetuloa Seinäjoella – tapahtumiensuurkaupunkiin!

 

Jenniina Palmu
myyntipäällikkö, Seinäjoki Congress Oy

 

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko