Uutiset

TOP 5 -kokousvinkit miehille Seinäjoella


17.11.
 1. Lounasravit + kokous
  Seinäjoen Ravikeskus on Etelä-Pohjanmaan suurin ja yksi Suomen aktiivisimmista ravikeskuksista. Keskuksesta löydät myös muuntautuvat puitteet niin pienten kuin suurten tapahtumien järjestämiseen. Kaksi ravintolaa tarjoavat yli 500 ravintolapaikkaa A-oikeuksin. Lisäksi talossa on 700 paikkaa käsittävä istumakatsomo sekä isot hallit, joihin on hyvä rakentaa muun muassa messuosastoja. Vietä erilainen kokouspäivä lounasravien yhteydessä vaikkapa heti vuoden alussa pe 10.2.2017. Kokoustila on käytössänne klo 8-16 välisenä aikana niin kauan kuin tarvitsette. Lounaasta ja raveista nautitaan klo 12-13.  Hinta 15€/hlö (sisältää tilan, lounaan, kahvin ja ravit). Hyvät liikenneyhteydet sekä isot pysäköintialueet takaavat sen, että Ravikeskukseen on helppo tulla!

 2. Panimoravintolan kokouspäivä
  Tarvitseeko tätä kokouspaikkaa juuri otsikkoa enempää kuvaillakaan? Mallaskosken Panimo ravintoloineen on Seinäjoen ylpeys! Moni ei kuitenkaan tiedä, että ravintolassa onnistuu myös kokoukset ja erilaiset tilaisuudet. Talviaikaan tilat ovat sopivat n. 50-70 hengen tapahtumiin. mutta kesäisin ja sään salliessa, myös isommat ulkotilaisuudet onnistuvat Seinäjoen kauneimmalla terassilla. Ja luonnollisesti kokouksen kruunaa panimokierros maisteluineen...

 3. Kylpytakki-kokous Seinäjoen parhaalla näköalapaikalla
  Aina kokouksen ei tarvitse olla niin virallinen ja muodollinen. Parhaat ideathan saadaan usein hieman rennommassa mielentilassa ja siksipä suosittelemmekin kokeilemaan kylpytakki-kokousta. Sokos Hotel Lakeuden 8.kerroksen vinttisaunasta on kaupungin parhaat näköalat. Kesäisin kabinetin yhteydessä olevalle isolle parvekkeelle voi tilata oman grillimaisterin valmistamaan herkut sillä välin kun kokousporukka saunoo ja tekee tärkeät päätökset.

 4. "Kylmästä lämpimään" - vai miten se meni?
  Kuortaneen Urheiluopistolla kokoustaminen on aina mielenkiintoinen kokemus - koskaan ei tiedä kuka urheilumaailman "julkkis" saattaa kävellä vastaan. Liikunnallinen kokouspäivä Urheiluopiston puitteissa onnistuu niin pienellä kuin isollakin porukalla. Kokoustiloja löytyy aina muutaman hengen kabineteista jopa 130 hengen suureen saliin. Oheisohjelmapuoli on ehdottomasti tämän paikan valtti! Voit valita mm. metsägolfia, jääkiekkoilua, saunomista, uimista tai vaikkapa kokeilla Cryo-kylmähoitohuonetta. Loppuvuoden ajan kylmähuone-elämykseen kaksi yhden hinnalla (norm. 32€/hlö)!

 5. Backstage-meininkiä Rytmikorjaamolla
  Haluatko kokea ai​toa backstage-meininkiä ja kokoustaa siellä, missä bändit ihan oikeasti hengailevat? Siinä tapauksessa Rytmikorjaamo on sinulle juuri oikea paikka. Päivisin tila on kokoustajien käytössä ja viikonloppuisin siellä odottelevat lavalle pääsyä niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin starat.
  Be like a superstar - ja vietä kokous Rytmikorjaamolla!

 


 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko