Uutiset

Sorsanpesä kehittää toimintaansa ja organisaatiotaan


06.05.

Hotel Sorsanpesä panostaa vuoden 2019 aikana erityisesti kokous- ja tapahtumapalvelujen tarjontaan. Sorsanpesän strategiana on olla kaupungin suositelluin kokootumispaikka lähitulevaisuudessa. Monipuoliseen kokoustilatarjontaan on valmistunut tämän vuoden alussa kaksi uutta kokoustilaa, Benelli ja Jokiranta. Tilat on tarkoitettu alle 20 hengen kokoontumisiin. Ennestään Sorsanpesällä on useita tiloja jopa yli 300 hengen käyttöön. Upeilla jokirantanäkymillä olevat Holminhovi ja Pikkuhovi valmistuivat vuonna 2017 ja tilat ovat osaltaan tukemassa monipuolista tilatarjontaa.

 

 

Sorsanpesällä on myös vahvistettu voimakkaasti organisaatiota voimistuvan tarjonnan ylläpitämiseksi sekä parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen aikaansaamiseksi.

 

Juha Tiainen on nimitetty hotellinjohtajaksi 16.03. alkaen. Juhalla on pitkä työkokemus mm. Rantasipi ja Cumulus ketjuista, joissa hän on toiminut mm. alue- ja ketjujohtajan tehtävissä.

 

Abhinav Karna on nimitetty hotellipäälliköksi 1.4. alkaen. Abhinav on toiminut aikaisemmin Sorsanpesän vastaanottopäällikön tehtävissä.

 

Isa Hoffren jatkaa Hotelli Sorsanpesän uudistuneessa organisaatiossa ravintolapäällikön tehtävässä. Hän on toiminut ravintolapäällikkönä vuodesta 2017 lähtien.

 

Jonna Lahtela on nimitetty keittiöpäälliköksi 1.4. alkaen. Jonna siirtyy tehtävään Sorsanpesän vuoropäällikön tehtävistä.

 

Ari Toivonen on nimitetty myyntipäälliköksi 8.4.2019 alkaen. Ari vastaa Sorsanpesän myynnistä, markkinoinnista ja asiakassuhteiden hoidosta. Toivonen on toiminut aikaisemmin Cumulus ja Scandic ketjujen hotellinjohtajan tehtävissä.

 

Haluaisitko järjestää oman tapahtumasi Sorsanpesällä?

Ota yhteyttä!

 

Myyntipäällikkö

Ari Toivonen

045 775 06126

ari.toivonen@sorsanpesa.fi


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko