Uutiset

Seinäjoki = ympärivuotinen tapahtumakaupunki


11.12.

Kaikkihan tietävät, että Seinäjoki on tapatumien suurkaupunki kesäisin -  Tangomarkkinat ja Provinssin tuntevat kaikki. Mutta tapahtuu täällä paljon muulloinkin, yhä enemmän myös talvella. 

 

Haastattelimme LiveSports Promotions Oy:n toimitusjohtaja Pauli Kauppista siitä, millaisena tapahtumakaupunkina hän ja hänen tiimintä Seinäjoen kokevat. LiveSports Promotions Oy tuo ensimmäistä kertaa uudenlaisen talvitapahtuman Extreme Circuksen Seinäjoelle, OmaSp Stadionille 19.-20.1.2018
Lisätietoja tapahtuman nettisivuilta .

 

1. Miksi päätitte tulla Seinäjoelle ja OmaSp stadionille?

 

Sanotaan että sana kiertää nopeasti. Laitoimme yrityksen pystyyn heinäkuussa ja hyvin nopeasti Seinäjoen suunnalta tuli aloite, että Etelä-Pohjanmaalle tarvitaan uudenlainen talvitapahtuma. Lopulta saimme nopealla aikataululla ajatukset yhteen ja olemme ylpeitä, että Extreme Winter Circus tuodaan ensimmäisenä juuri Seinäjoelle. OmaSp Stadion tarjoaa loistavat puitteet järjestää ennennäkemätön talvitapahtuma Suomessa.

 

2. Miten koette Seinäjoen tapahtumakaupunkina?

Seinäjoki on tunnettu yrittäjyydestään, minkä vuoksi kaikki tehdään aina isosti. Tästä johtuen Seinäjoella on lukuisia isoja tapahtumia aina musiikkifestareista erilaisiin messuihin. Näistä syistä koimme, että historian ensimmäinen Extreme Winter Circus on parasta järjestää Seinäjoella.

 

3. Miten teidät ja tapahtumanne on otettu vastaan?

 

Suurimmaksi osaksi vastaanotto on ollut positiivista. Totta kai tapahtumamme vaikuttaa joidenkin mielestä myös suuruudenhullulta tavoittelulta, mutta kun ihmiset tutustuvat tiimiimme ja meihin henkilöinä niin saamme joka kerta lisää tukijoita taaksemme. Haluamme tapahtumamme ympärille moottoriurheilua ja äärimmäistä viihdettä arvostavan yleisön. Verkostoitumista meillä vielä riittää, mutta yleisöä tapahtumallemme on Suomessa olemassa.

 

4. Onko teillä jatkosuunnitelmia tänne suunnalle - voisiko täällä järjestää jotain muutakin tapahtumaa? 

Toimintamme rakennetaan ympärivuotiseksi, joten kaikki on tulevaisuudessa mahdollista myös esimerkiksi kesätapahtuman osalta Seinäjoella. Mutta tällä hetkellä etenkin viihde- ja musiikkitapahtumat painottuvat Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskuksessa eniten kesäaikaan, minkä vuoksi tapahtumamme sopi hienosti piristämään hiljaisempaa talvikautta.

 

5. Terveiset kaupungin ja maakunnan väelle?

 

On ilo ja kunnia järjestää tulevien vuosien kestohitti Extreme Circus historian ensimmäistä kertaa juuri Seinäjoella. Tervetuloa tammikuussa viihtymään ja seuraamaan jännittäviä kilpa-ajoja!


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko