Uutiset

Seinäjoki UKK eli useimmin kysytyt kysymykset ja niiden vastaukset


21.06.

Soittaesssani asiakkaille ympäri Suomen saan usein kuulla kaikenlaisia kysymyksiä, joskus hieman erikoisempiakin. Tässä listattuna muutama eniten kysytty kysymys vastauksineen. 

 

 1. Missä Seinäjoki on ja eikös sinne ole hirveän pitkä matka täältä Helsingistä / Oulusta?
  Seinäjoki sijaitsee läntisessä Suomessa, aivan pääradan varrella ja meille Seinäjoelle on todella näppärä ja nopea tulla junalla joka puolelta Suomen. Matka Tampereelta kestää tunnin, Oulusta ja Helsingistä pääsee nykyään alle kolmessa tunnissa.

 2. Paljonko Seinäjoella on majoituskapasiteettia?
  Aivan Seinäjoen keskustassa on 5 hotellia; Sokos Hotellit Lakeus ja Vaakuna, Hotelli Cumulus, Hotelli-Ravintola Alma ja Omenahotelli. Noin 5km päässä keskustasta sijaitsevat vielä lisäksi Hotel Sorsanpesä ja Hotelli Fooninki. Huoneita Seinäjoelta löytyy 658 kappaletta.
  Kesätapahtumien aikaan on myös toiminnassa Kesähotelli ja leirintäalueelta löytyy leirintämökkejä, myös kaupunkilaiset ovat tottuneita vuokraamaan omia asuntojaan tapahtumavieraiden käyttöön.

 3. Mitenkäs siellä Seinäjoella sitten siirrytään paikasta toiseen?
  Seinäjoki on kokonsa puolesta aika kompakti – voisi sanoa, että kaikki tarpeellinen löytyy kävelymatkan etäisyydellä toisistaan. Vähän kauemmas kun mennään, niin toki valinnanvaraa löytyy enemmän. Kävellen pärjää siis hyvin, mutta meiltä löytyy myös todella hyvä bussifirma, joka kuskaa tapahtumavieraitanne ilomielin niin tilauksesta kuin julkisen liikenteen vuoroillakin.

 4. No missäs me sitten se tapahtuma siellä pidettäisiin?
  Seinäjoella valinnanvarasta ei ole puutetta! Meiltä löytyy tiloja niin pienten kokousten ja tapaamisten järjestämiseen kuin isompien messujen ja tapahtumien tarpeisiin. Meiltä löytyy niin muuntautuvia tiloja, auditorioita, uniikkeja kokousympäristöjä ja paljon muuta! Lue lisää sivuiltamme osoitteesta: https://www.seinajokicongress.fi/kokouspalvelut/

 5. Paikallisuuden (=eteläpohjalaisuuden) tulisi aina jotenkin näkyä tapahtumassamme, mitä se Seinäjoella voisi olla?
  Seinäjoki huokuu etelä-pohjalaasuutta. Kovinkaan kauas ei tartte lähtiä, että pääsöö nauttimaan aakean laakean maisemista ja tunnelmasta. Meiltä löytyy todella paljon pohjalaista ohjelmaa kokouksien ja tapahtumien ohehen mm. heinäseiväsjumppa. Talaven jälkehen, lumien sulatessa kannattaa pirättää Seinäjoen kohras ja katsastaa komiat Pohojanmaan tulvat. Niin ja syörä kannattaa epaksia eli pohohalaasia tapaksia, ne on herkkua.

 6. Kukas meitä sitten auttaa pohtimaan hyvää tilaa ja oheispalveluita ja mitä se maksaa?
  Seinäjoki Congress tietenkin! Meidän tehtävämme on varmistaa, että teidän kokouksenne tai tapahtumanne onnistuisi. Teidän tarvitsee vain ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse ja me keräämme kokoon kokoustilat, tarjoilut, majoitukset ja halutessanne tarvitsemanne oheisohjelmat.  Ainiin unohdimmeko mainita, että palvelumme on maksutonta?

 

Ota siis rohkeasti yhteyttä 040 779 8809 tai pyydä tarjous osoitteessa TÄSTÄ.


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko