Uutiset

Seinäjoki UKK - Mieltä askarruttavimmat kysymykset ja niiden vastaukset


07.06.

Asiakkaille soitellessa huomaa, että samat kysymykset toistuvat. Mahtuu sekaan myös muutama erikoisempikin kysymys. Edellisestä UKK:sta on kulunut jo pieni tovi, on aika taas päivittää mieltä askarruttavat kysymykset ja niiden vastaukset, eli nyt vuorossa siis UKK!

 

1. Missä Seinäjoki on ja sinnehän on kamalan pitkä matka?

 

Seinäjoki on yllättävän lähellä ja kasvukäytävän varrella läntisessä Suomessa. Seinäjoki on hyvien kulkuyhteyksien varrella ja junalla pääsee esimerkiksi Tampereelta noin tunnissa ja Helsingistäkin reilussa kahdessa ja puolessa tunnissa, näppärää siis! Jos ei tullakaan etelästä, vaan pohjoisesta, niin Oulustakin pääsee parhaimmillaan alle kolmessa tunnissa.

 

2. Paljonko Seinäjoella on majoituskapasiteettia?

 

Keskustan ytimestä löytyy Sokos Hotellit Lakeus ja Vaakuna, Scandic, Hotelli-Ravintola Alma ja Omenahotelli. Muutaman kilometrin päässä Törnävällä sijaitsee Hotel Sorsanpesä ja Hyllykalliolla Hotelli Fooninki. Huoneita koko kaupungissa on Hotelli-Ravintola Alman 2020 valmistuvan laajennuksen jälkeen hieman yli 700.

 

3. Miten Seinäjoella liikutaan paikasta toiseen?

 

Seinäjoki on kompakti paketti. Kauemmaskin pääsee ja kaikki kohteet ja kokouspaikat ovat kävelyetäisyyden päässä toisistaan. On myös muita vaihtoehtoja. Meillä on laadukas kuljetusyritys, Härmän Liikenne, joka hoitaa niin paikallisliikenteen kuin juuri sinulle räätälöidyn matkan.

 

4. No missä sen tapahtuman voi sitten järjestää?

 

Vaihtoehtojahan on niin paljon, että varmasti sekaan sopii. Tilaisuuksia voi järjestää aina pienimmistä kahden hengen tilaisuuksista aina 10 000 hengen suurtapahtumiin asti, Almasta Areenaan ja Stadioniin. Meiltä löytyy muunneltavia tiloja joka lähtöön. Lisää voit lukea täältä.

 

5. Paikallisuuden (=eteläpohjalaisuuden) tulisi aina jotenkin näkyä tapahtumassamme, mitä se Seinäjoella voisi olla?

 

"Notta ristus! Etehensä ku kattoo nii siinä näkyy jo lakeus, kauas ku kattoo nii ei het silmä pökkää, sellaanen on lakeuren määritelmä. Pohojalaaset trahteerit kannattaa kans kokeella, ne pruukaa notkua. Etelä-Pohojammaa on ruokamaakunta ja ravintoloossa se näkyy menuissa. Meillon tapana jumpata heinäseipähillä nottei kävis nii, jotta verhat pääsis kinnaahan. Kevääsin Kyrönjoki pruukaa tulvia, son aika komia näky."

 

Suomennettuna: Lakeuden maisemat ja Kyrönjoen tulvat ovat upeita näkyjä Etelä-Pohjanmaalla. Etelä-Pohjanmaa ja Seinäjoki näkyy myös ruokamaakuntana ja lähituottajien tuotteita käytetään aktiivisesti ruokalistasuunnittelussa. Vaatteetkaan eivät pääse kiristämään, kun harrastaa heinäseiväsjumppaa.

 

6. Kuka meitä sitten auttaa pohtimaan hyvää tilaa ja oheispalveluita? Ja mitä se maksaa?

 

Seinäjoki Congress, tottakai! Me teemme onnistuneen tapahtuman mahdolliseksi. Ota yhteyttä joko soittamalla tai laita vaikka sähköpostia. Me keräämme kokoustilat, tarjoilut, majoitukset ja vaikka oheisohjelmat puolestasi. Kätevää, eikö? Kaikki tämä vielä täysin ilmaiseksi!

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja etsitään teille sopivin paketti Seinäjoelta – tapahtumien pääkaupungista.

 

040 779 8809 tai pyydä tarjous tästä!


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko