Uutiset

Seinäjoki Congressin kumppaneille menestystä!


09.04.

Muutamat viimeiset viikot ovat olleet Seinäjoki Congressin kumppaneille todella menestyksekkäitä! Ei ole kauaakaan siitä, kun uutisoimme Seinäjoki Areenan ennätysvuodesta tilaisuuksien osalta ja nyt ovat muutamat muut kohteemme niittäneet mainetta ja kunniaa erilaisissa kilpailuissa.

 

1. Seinäjoen Original Sokos Hotel Lakeus voitti vuoden 2018 kokoushotelli-tittelin. Kyse ei ole vain Original-hotellien välisestä taistosta vaan kaikista Suomen Sokos Hotelleista. Mahtava tulos.

 

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

 

2. Kyrö Distilleryn ja Kyrön Matkailunedistämiskeskuksen väki palkittiin vuosittaisessa kotimaisessa tapahtuma-alan Evento Awards -kilpailussa vuoden tapahtumatoteuttaja -pystillä. Myös Kyrön yhdessä Supersonin kanssa toteuttama "puolestakyröttäjät" -promootio nappasi oman sarjansa voiton. Kyröä siis 

 

3. Kokous- ja kongressikeskus Framilla sijaitsevat Juveneksen toimipisteet Komia ja Idea valittiin Juvenes Oy:n Vuoden kohteeksi. Juveneksella on tällä hetkellä 48 ravintolaa ja kahvilaa ja se toimii kymmenellä eri paikkakunnalla.

 

Onnittelut kaikille kohteillemme menestyksestä. Tervetuloa Seinäjoella, meillä palvelu pelaa!

 

 

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko