Uutiset

Seinäjoki Areenan uusitut kokous- ja juhlatilat ovat valmiina


09.09.

 

Seinäjoki Areenalla on kesän 2019 aikana uudistettu kauttaaltaan kaikki A-hallin kokous- ja juhlatilat.  Lisätietoja kokoustiloista saat Areenan kotisivuilta. Sivuilla on nähtävissä myös enemmän kuvia tiloista ja aulasta.

 

 

 

 

Ilme ja tyyli tiloissa on sama kuin kesällä 2018 uudistetussa Areenan A-osan kokous- ja tuloaulassa, joka uudistettiin katosta lattiaan. Uudet kalusteet, materiaalit, valaistus ja värimaailma tuo tiloihin uuden ja tasokkaan ilmeen.

 

 

Myös Seinäjoki Areenan  A-osan Miitti ravintola on uudistettu syyskuussa 2018 Fazer Food Co. brändin mukaiseksi ravintolaksi. Areenassa on Fazerin viides valtakunnallinen Showroom kyseessä olevalla konseptilla. Uutta on myös Hav á Java kahvila, jossa voit nauttia erilaisista kahvinautinnoista ja kahvin kanssa nautittavista leivonnaisista ja välipaloista.

 

Unohtaa ei myöskään sovi Areenan laajennusta, joka valmistui keväällä 2017. Areenan kokonaisuus pitää sisällään paljon ryhmätyötiloja, erinomaiset puitteet work-shop tyyppiselle kokouspäivälle ja unohtamatta mahdollisuuksia tyky-päiviin ja vastaaviin toiminnallisiin teemoihin. 

 

Areena on kaupungin monipuolisin ja suurin tapahtumakeskus ja uusitut tilat tarjoavat viihtyisät puitteet niin mini- kuin megatapahtumaankin. Lisätietoja Areenan kokoustilojen henkilömääristä saat tästä (A-halli) ja tästä (B-halli).

 

 

 

Lue uutinen kokonaisuudessaan Areenan omilta nettisivuilta, uutiseen pääset tästä. 

 


Varaa syksyn tapahtumille tilat: 

Puh. 06 429 9130
myynti.areena@seinajoki.fi 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko