Uutiset

Seinäjoki Areenan syksyä myydään jo vauhdilla


09.05.

Seinäjoki Areenan kokouskevät on lähtenyt hyvin käyntiin ja syksyn myynti on kovassa vauhdissa. Kokoustilat ja tapahtumatilat liikkuvat nyt paremmin, kuin vuosiin.

 

 

 

- Mukavaa nähdä, että ihmiset osallistuvat kokouksiin myös paikan päällä. Monesta porukasta oikein huomaa, kuinka ei olla kokoonnuttu pitkään aikaan ja nyt otetaan ilo irti jälleennäkemisestä, kertoo toimitusjohtaja Alajoki.

 

- Areena on isojen tapahtumien pyhättö, mutta kokouskauppa on tärkeä osa toimintaamme, sillä se työllistää meitä ja erityisesti ravintolan henkilökuntaa. Näin pystymme pitämään paremmin organisaatiota myös tapahtumia ajatellen.

 

Seinäjoki Areena haluaa pysyä nykyaikaisena, kokonaisvaltaisena kokouskeskuksena jatkossakin. Seinäjoki Areenan vuonna 2019 remontoidut kokoustilat ovat saaneet kevään aikana uutta kokoustekniikkaa. Yhteen kokoustilaan on saatu jo paikalleen uusi huipputasokas videoprojektori, sekä  helppokäyttöinen langaton esitystekniikka. Pienen testaamisen jälkeen laatu on osoittautunut niin hyväksi, että myös muihin tiloihin on uskaltauduttu tilaamaan vastaavaa tekniikkaa.

 

Tervetuloa tapahtumiin meille,

 

Asiakkuuspäällikkö

Janne Tullila

050 473 7674

janne.tullila(a)seinajoki.fi

Toimitusjohtaja 

Esa Alajoki 

0400 567 222

esa.alajoki(a)seinajoki.fi

 

 

 

 

 

  


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko