Uutiset

Seinäjoen superkesän valmistelut pitkällä


20.04.

Seinäjoki on jo pitkään ollut suomalainen tapahtumien suurkaupunki, mutta koskaan aiemmin kaupunki ei ole saman suven aikana isännöinyt yhtä monta valtakunnallista kesätapahtumaa kuin nyt. Kesää ei siis syyttä ole nimetty superkesäksi. Touko-elokuun aikana tapahtumiin on luvassa yhteensä noin 400 000 tapahtumakäyntiä.

 

- Puhumme kokonaiskävijämääristä, joita tapahtumajärjestäjät ilmoittavat. Todellisia kävijöitä ei tietenkään ole 400 000:ta, mutta kaupungin kokoon nähden todella paljon joka tapauksessa, markkinointipäällikkö Tuula Lahti Into Seinäjoesta toteaa.

 

Seinäjoen kaupunki ja Into Seinäjoki ovat varautuneet superkesään monin tavoin yhteistyössä tapahtumajärjestäjien ja kaupungin yrittäjien kanssa. Tavoite on yksinkertainen: varmistaa, että ihmiset löytävät tiensä Seinäjoelle ja viihtyvät mahdollisimman pitkään.

 

- Onnistuminen tapahtumien isännöimisessä ja vieraiden viihdyttämisessä on arvokasta pr:ää kaupungille. Siksi valmistaudumme huolella ja toivomme, että myös kaikki yritykset ja kaupunkilaiset ottavat kaiken ilon irti kesän mahdollisuuksista, kaupungin vs. viestintäpäällikkö Krista Rintala kannustaa.

 

Superkesän markkinoinnille on luotu oma visuaalinen ilme. Suunnittelusta on vastannut BSTR Luova Konttori Oy. Ilme näkyy superkeksa.fi-verkkosivulla ja Facebookissa, kaupungin valaisinpylväissä ja rautatieaseman jättilakanassa sekä superkesäoppaiden ja kauppojen henkilökunnan t-paidoissa.

 

Etukäteen kesää mainostettiin mm. Kotimaan Matkamessuilla Tampereella 15.-16.4. Lakeudelle-perhematkailukampanjan osastolla jaettiin 2000 Pirjon Pakarin superkesä-tarralla varustettua Häjypoika-leipää.

 

Munkomia-lifestylejulkaisu ja Komia navigaattori -kartta postitetaan tällä viikolla yli 11 000 ex-pohjalaiselle pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen, Jyväskylän ja Oulun seudulla. Molempia julkaisuja tulee jakoon myös mm. alueen hotelleihin. Mediamainonnan lisäksi superkesää tarjoillaan palastellen sosiaalisessa mediassa jo keväällä ja läpi kesän.

 

Into Seinäjoki koordinoi monia keskustan kampanjoita ja tempauksia: keskustaan palkataan superkesäoppaita, toukokuussa tuunataan tontteja, alakoululaisille järjestettävän piirustuskilpailun tuotokset maalataan katuun, kauppojen myyjille on tulossa superkesä-paita jne.

 

Seinäjoen kaupunki on valmistautunut superkesään mm. uudella Aalto-keskus-esitteellä ja videolla ja postikorttisarjalla. Toukokuussa kuvataan uusi Seinäjoki-video, jossa päätähtenä on seinäjokelaislähtöinen stand up –koomikko Niko Kivelä.  

 

Asuntomessuilla Seinäjoen kaupungilla on oma osasto. Osaston teema on Innostu Seinäjoesta. Osasto palvelee messukävijöitä yleisinfona, josta saa mm. hyviä matkailuvinkkejä, tietoa kaupungin tonttitarjonnasta, yritystoiminnasta ja koulutusmahdollisuuksista.

 

Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy on koonnut Seinäjoen ja alueen palvelut esille esitteisiin ja www.visitseinajoki.fiwww.epmatkailu.fiwww.lakeudelle.fi ja www.visitpohjanmaa.fi-sivustoille.

 

Toimisto palvelee kesätapahtumien aikaan laajennetuin aukioloajoin.

- Julkaisemme matkailijoille viikoittain Seinäjoki This Week -koonnin, jota tukevat matkailutoimiston kesäiset julkaisut ja ajankohtaislähetykset Visit Seinäjoki -kanavilla Facebookissa ja Instagramissa, sanoo myynti- ja markkinointikoordinaattori Satu Keski-Valkama Etelä-Pohjanmaan Matkailusta.

 

- Hengästyttävä määrä asioita on jo tehty tai vielä viimeisteltävinä. Hienolta näyttää jo nyt. Voimme todella ylpeinä toivottaa kaikki ihmiset tervetulleiksi, myyntipäällikkö Niina Koskipalo Into Seinäjoesta kuvaa.

 

Kaikki superkesän isot tapahtumat näet osoitteessa www.superkesa.fi 

 

Lisätietoja:
Tuula Lahti, p. 040 550 8319
Krista Rintala, p. 044 425 5061
Niina Koskipalo, p. 050 4300 792
Satu Keski-Valkama, p. 420 9027


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›