Uutiset

Seinäjoen saunojen kerma on täällä!


20.05.

 

 

Suomi on saunojen ihmemaa ja niin on myös Seinäjoki – saunojen ihmekaupunki. Saunoja saattaa olla enemmän kuin ihmisiä itse ja sekaan mahtuu monenlaista saunaa, mutta tässä niistä kermat päältä.

 

Hotel Sorsanpesän Nappo-sauna on juuri remontoitu Jokiranta-kokoustilan, johon kokoustajia mahtuu jopa 14, yhteydestä löytyvä saunatila. Sauna ei kalpene kilpailijoidensa rinnalla uusilla pinnoillaan ja ohittaa monet uima-altaallaan. Tiukoiksi lämpiävät löylyt viilentää uima-allas, jossa vähän aikuisempikin nuortuu, ainakin henkisesti. Hotel Sorsanpesän toinen historiasta nimeä kantava Benelli-kabinetti, on myös saanut uutta pintaa ja vetää 12 kokoustajaa.

 

Original Sokos Hotel Lakeus ja sen saunatilat ovat levittäytyneet pitkin hotellia. Kaksi pienempää saunaa löytyvät hotellin kellarikerroksesta. Kellarisauna 1 sopii hyvin pienelle saunaporukalle, kun taas Kellarisauna 2 sopii myös kokouksille mainiosti Kellarikapsun löytyessä vierestä. Kellarisauna 1:n mahtuu 15 henkeä ja Kellarisauna 2:n 10 henkeä kokoustelemaan ja saunomaan. Hotellin 8. kerroksesta löytyy saunaltaan ja kabinetiltaan henkeä salpaavan tyylikäs Vinttukapsu ja –sauna. Vinttikapsusta ja sen terassilta aukeaa huikeat näkymät Seinäjoen ylle. Vinttikapsuun voit saada 16 hengen kokoukset ja kesäaikana terassille mahtuu jopa 30 henkeä.

 

Original Sokos Hotel Vaakuna on saanut vuosina 2017 ja 2018 uutta ilmettä perusteellisen remontin jälkeen. Huoneiden lisäksi Vaakunan yhteydessä oleva ravintolamaailmakin on kokenut muodonmuutoksen. Puhti- ja Virta-saunatiloihin mahtuu kerralla 15 henkeä lämpöisiin löylyihin. Kumpikin sauna on omaa nimeään kantavien kabinettien vieressä, joten tunnelmalliset ja rentouttavat kokoukset ovat enemmän kuin mahdolliset.

 

Hotelli-Ravintola Alman ihana ja persoonallinen saunatila ja kabinetti hurmaavat paatuneimmankin sielun, kun höyryveturiajan rustiikki ja alkuperäinen tunnelma valtaavat tilan. Tornisviitti tarjoaa tilat 10 hengen kokouksille ja muistuttaa saunomisen rentouttavasta vaikutuksesta.

 

Vuoden 2020 alussa valmistuneen laajennusosan uutuuttaa hohtavat saunatilat kabinetteineen sopivat hieman isommallekin porukella.  

 

Kuortaneen Urheiluopisto tarjoaa kolme erilaista omalaatuista rantasaunaa ja ne ovat maisemaltaan vailla vertaa. Rantasauna koostuu kahdesta erillisestä saunasta ja ne yhdistyvät yhteiseen takkahuoneeseen ja terassille, josta aukeaa näkymä Kuortaneenjärvelle. Takkahuoneessa on mahdollista järjestää pienemmistä kokouksista aina 40 hengen kokouksiin asti. Honkasauna on isoveikkaansa hieman pienempi, jonne mahtuu 10 henkeä nauttimaan saunasta ja maisemasta. Pieniin tilaisuuksiin sopii Hirsisauna, jonka kapasiteetti yltää kahdeksaan henkeen. Perinteinen hirsisauna on täynnä luonnonhenkeä.

 

Kaipaatko urheilullisempaa menoa kokous- tai tykypäivään? OmaSp Stadionin vieressä sijaitsevalta Wallsport Areenalta löytyy nykyaikainen saunatila kokoustiloineen. 

 

Frami on kokoustilojen edelläkävijä ja tarjoaa mahdollisuuden saunan rentouttavaan tunnelmaan tyylikkään edustustilan yhteydessä yrityksille. Frami tarjoaa hyvät puitteet ja kuudentoista hengen saunatilan onnistuneille kokouksille.

 

Vielä on monta muutakin pitkin Seinäjokea...

 

Seinäjoki tarjoaa myös monenlaisia muita saunatiloja, yksi näistä on Tornisauna Marttilassa. Tornisauna muuntuu moneen ja suuri terassi maisemineen tarjoaa mahdollisuuden järjestää kokouksen niin sisällä kuin ulkonakin. Toisena mainintana Toimintojen Talon sauna ja kokoustila tarjoavat perinteisen ja tyylikkään sauna- ja kokouskokemuksen.

 

Keskustan ääreltä löytyy KKSauna ja Joupista lampolasta saunaksi muuttunut Joupin Vanhan Tuvan sauna. Hieman kauempaa keskustasta löytyy Itämäen talon sauna, josta ei kotoisuutta puutu!

 

Mediwestin tiloista löytyy kokoustilat saunoineen ja kattoterasseineen, miten olisi kokous ja saunahetket päälle korkeuksissa?

 

Seinäjoen leirintäalueen tilaussauna on juuri valmistunut kesäkuussa 2019. Uudet ja nykyaikaiset puitteet kokoustiloineen ovat oiva ratkaisu, kun kokous halutaan järjestää vehreässä miljöössä. Myös Tanelinlammelta löytyvä Lakeuden Avantouimareiden tilaussauna on loistava kohde. Sauna sopii isommallekin ryhmälle, kun lauteille mahtuu jopa 40-50 henkeä!  

 

SQB Centerin muutama vuosi sitten uusittu saunatila, jossa myös oiva kokoustila samassa paketissa. Samasta tilastahan löytyy niin hohtokeilaus, biljardi ja squash, kaikki mitä rentouttavaan iltaan voi tarvita. 

 

Uusimpana tulokkaana listalle on päässyt Parkin Baari eli Seinäjoen Ideaparkin lokakuussa 2020 avautuneet jopa 50 hengen kokous- ja saunatilat poreammeineen. 

 


Ei muuta kuin varaamaan ja hyviä löylyjä!

 

 

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko