Uutiset

Seinäjoen pikkujoulukausi 2019 - joko on varaukset kunnossa?


12.06.

Vaikka kesä on parasta aikaa käynnissä, kutkuttaa takaraivossa jo ajatus pikkujouluista. Tai jos ei kutkuta, niin tästä laitamme ajatuksen siemenen itämään. Isompien ryhmien pikkujoulujen järjestäminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ja varata kohteet jo nyt, parhaimmat illat ja päivät viedään käsistä. 

 

Seinäjoelta ja lähiseudulta löytyy paljon hyviä ideoita pikkujoulujen viettoon. Kumppanimme ovat jo työntouhussa suunnittelemassa omia pikkujoulutapahtumiaan. Olemme koonneet kumppaneidemme pikkujoulutärppejä tähän. Nappaa itsellesi valmiit ideat ja varaa pikkujoulut yrityksellenne tai yhdistyksellenne jo tänään.  Päivittelemme sivua, kun uusia ideoita saadaan lisää 

 

 

Härmän Liikenne

 

Haluatteko käyttää pikkujouluissa matka-ajankin hyödyksi? Härmän Liikenteen kokousbussissa onnistuu palavereiden järjestäminen jo matkalla, jolloin kohteessa voitte keskittyä hauskanpitoon. Täyden palvelun matkanjärjestäjänä Härmän Liikenteeltä saat pikkujouluihin koko paketin: kuljetukset haluamassanne matkustusluokassa, ohjelman sekä ruokailut.

 

Kysy tarjousta maakunnan mahtavimmista pikkujoulupaketeista tästä!

 

 

Hotel Sorsanpesä

 

Hotel Sorsanpesällä tapahtuu  pikkujoulukaudella vaikka  mitä! Hotellia voimme suositella hieman isommillekin ryhnmille,  huoneita hotellista löytyy 134 ja vuodepaikkojakin 234. Sorsanpesällä saat kaikki palvelut "saman katon alla".  

 

Pikkujoulukauden vahvistuneet päivämäärät ja esiintyjät. 

23.11. Bileorkesteri Komia

29.11. Bilejuna

30.11. The Bilebändi

7.12. Club Onniteekki

14.12. Pete Parkkonen

 

Pikkujoulukaudella bileiltaisin tarjolla pikkujoulubuffet sekä lisäksi viikolla 50 tarjolla Sorsanpesän herkullinen joululounas klo 11-15.

 

 

Sokos Hotel Lakeusja Vaakuna

 

Pikkujoulushow & dinner Seinäjoella 

Burleski Show ravintola Karmassa pe 29.11., la 30.11., to 5.12., pe 6.12. ja la 7.12. 

Karman pikkujoulushow’ssa Bothnia Burlesque esittää: Berlin Cabaret!
Karman burleskikabaree vie katsojan 30-luvun paheelliseen Berliiniin. Viini virtaa, helmat lyhenee ja soitto soi - viranomaisia ei tässä kapakassa kaivata. Mystinen Lucky tuo tarinaan mukaan tuulahduksen Pariisin Moulin Rougesta - miten saksalaistähdet ottavatkaan hänet vastaan? Lavalla nähdään neljä upeaa naista ja neljästä muusikosta koostuva livebändi. (Tuotanto: Bothnia Burlesque & Kulttuuriyhdistys KoHo).

& DINNER-paketti valitsemassasi ravintolassa alkaen/hlö: Rosso 64 €, Amarillo 67 €, Talriikki 73 €.
Paketti sisältää Burleski Show'n Karmassa ja ruokailun valitsemassasi ravintolassa.

Lisää voit lukea täältä. 

 

Lakeus Matadorin pikkujoulut 2019

Kaksi hyväntuulista kunkkua Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen ja Jackpot-orkesteri samalla lavalla pe 6.12. ja la 7.12. Saattaa tapahtua mitä vaan, mutta kaikki se mitä tapahtuu, tehdään leveä hymy huulilla ja yleisölle – tunnelma kuin tanssilavoilla juhannuksena, joten korkkarit kattoon! Hinta 70 €/hlö, sisältää noutopöydän Matadorissa sekä iltaohjelman klo 19-00:30. DJ täyttää tanssilattian Matadorissa ja karaokea Pub Wilsonissa.

Lue lisää täältä.

 

Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi tai myyntipalvelusta arkisin klo 9-16 puh. 010 764 8100 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min).


 

OmaSp Stadion

 

Oletko koskaan ajatellut, että omat pikkujoulut voisivat olla Suomen kauneimmalla stadionilla?

OmaSp Stadion on hämmästyttävän mukautuva kaiken kokoisille tapahtumille, oli kyseessä sitten 300 hengen istuva illallinen esiintyjineen tai 500 hengen kahden kerroksen pikkubileet. Pyydä tarjous suoraan stadionilta.

 

 

Scandic Seinäjoki

 

Scandic Seinäjoen ravintola Soittola tarjoaa ohjelmallisen pikkujoulun teeman mukaan aina musiikista ruokaan:

22.-23.11.2019,  80-luvun teema

29.-30.11.2019, 90-luvun teema

5.-7.12.2019, 2000-luvun teema

 

Buffet ruokailu on suunniteltu vuosikymmenen trendien mukaan ja samaa kaavaa noudattavat myös livebändi ja dj.

 

Hinnat alkaen 49 €/ henkilö sisältäen sisäänpääsyn, eteispalvelun sekä ohjelmallisen buffetruokailun livebändin ja DJn johdolla.


 

 

 

Hotelli-Ravintola Alma 

 

Pikkujoulu Almassa: 

Lähde viettämään tunnelmallista pikkujouluiltaa Hotelli-Ravintola Almaan keskelle Seinäjokea.

Pikkujoulupaketit ovat räätälöitävissä ryhmänne toiveidenne mukaisesti. Voit varata oman kabinettitilan, pöydän pääsalista tai vaikka koko Alman pikkujouluiltaan. Tarjolla on perinteinen Alman Joulupöytä sekä jouluinen neljän ruokalajin menu ja tilata voi myös a la carte – listalta.

Varaa pikkujoulut 31.8 mennessä, niin saat seurueellenne jouluiset alkumaljat veloituksetta!


Alma laajenee: Almassa historia kohtaa nykypäivän: 

Alma laajenee tammikuussa 2020, seuraa projektin etenemistä tarkemmin osoitteessa www.hotelalma.fi 

Kysy jo tässä vaiheessa tarjousta uusista kokous- sekä saunatiloista tai moderneista huoneista vuodelle 2020!

www.hotelalma.fi
heidi.ylikoski@hotelalma.fi tai puh. 06-4215200

 

 

 

Seinäjoki Areena 

Areenalla nähdään jälleen 23.11.2019 Valtava pikkujoulushow!  

Mukana huikeassa illassa mm. Abreu, Eppu Normaali ja Teleks. Live-Napa10:ssä etsitään jälleen työkaverillesi flaxia. Illan juontaa Janne Kataja. Älä missaa vuoden parhaita pikkujouluja, näistä puhutaan!

Seinäjoki Areenassa on kaikille vieraille paikka kymmenen hengen pyöreässä ruokapöydässä, josta voitte työporukan kesken seurata illan ohjelmaa. Juhlijoille on katettu monipuolinen joulumenu, jossa lämmin ruoka tarjoillaan noutopöydästä ja omasta pöydästänne löytyy valmiina pottua, lohta, salaattia ja lepuskaa. Ruokailun kruunaa kunnon kakut.

 

 

 

Päivitämme sivua. 

 

 

 

 

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä. Järjestetään yhdessä unohtumaton tapahtuma Seinäjoella. Palvelumme on maksutonta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›