Uutiset

Seinäjoen molemmin puolin


03.01.

UKK-instituutti on järjestänyt valtakunnallisia Terveysliikuntapäiviä jo lähes 30 vuoden ajan. Viime vuonna kaksipäiväinen seminaari pidettiin ensimmäistä kertaa Seinäjoella 24.-25.10.2018 ja paikkoina toimivat Frami sekä Seinäjoki-sali. Kohteet ja samalla kaupungin kaksi suurinta auditoriota sijaitsevat lähellä toisiaan vain joki välissään. 

 

Haastattelimme UKK-instituutin koulutus- ja kehittämisjohtaja Anne-Mari Jussilaa päivien jälkeen tapahtuman tunnelmasta ja tilojen soveltuvuudesta. 

 

 

 
1. Millaisesta tapahtumasta oli kyse ja paljonko tapahtumissa oli osallistujia?
Kyseessä oli perinteinen kansallinen seminaaripäivä ja aiheena terveysliikunta. Osallistujia tapahtumassa kaiken kaikkiaan noin 300 hlö.
 
2. Miten päädyitte valitsemaan Seinäjoen tapahtumpaikkakunnaksi?
Yhteistyökumppanimme Juha Vuorisjärvi EPSHP suositteli paikkakuntaa ja myös näitä tiloja.
 
3. Miten tilat (Seinäjoki-sali ja Frami) toimivat tapahtumassanne?
Tilat toimivat hyvin. Saimme positiivista palautetta seminaarin automaattisesti "liikkuvuudesta". Toki aurinkoinen sää suosi meitä kahden päivän ajan, joka varmasti vaikutti palautteeseen. Auditoiro oli juhlava ja tekniikka toimi erinomaisesti. Palvelu ylipäänsä molemmissa tiloissa oli joustavaa, ripeää ja ystävällistä. 
 
4. Mikä päivien aikana yllätti tai jäi mieleen?
Auditorion taustavalot. Opiskelijoiden käytön helppous seminaarissa (Kuortaan Urheiluopisto). Seinäjoen usea toimija auttoi päivien toteuttamisessa ja myös kaupunki oli kiinnostunut isosti tapahtumasta. Suurin wau-efekti tuli rautatieaseman mainostaulun markkinointipaikasta ja valtuuston pj:n pitkästä läsnäolosta iltajuhlassamme. 
 
5. Suosittelisitteko Seinäjokea sekä kokouskohteita Framia & Seinäjoki-salia vastaavanlaisiin tilaisuuksiin?
Ilman muuta suosittelisin.  Mielestäni matka-aika Seinäjoelle myös pääkaupunkiseudulta on VR:n nopeiden yhteyksien takia maltillinen ja vaivaton.  
 
 
 
 
 

Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko