Uutiset

Seinäjoen Ravikeskus valmistautuu vuoden 2020 Kuninkuusraveihin


12.03.

Kuninkuusravit 31.7.-2.8.2020 lähestyvät ja tapahtumaan valmistaudutaan Seinäjoen Ravikeskuksessa jo kovaa vauhtia, myös uudistusten sekä toimintojen parantamisen myötä.


Ravikeskuksessa on talven aikana tehty pientä pintaremonttia ja uudistettu ravintolan toimintaa. Seiniä ja lattioita on maalattu, ja tulevan kesän Kuninkuusravien väriteemakin näkyy tiloissa. Suurimpia uudistuksia ovat kuitenkin kevythissin tulo tiloihin ja Troikka-ravintolan buffet-linjaston siirtyminen uusiin parempiin ja avarampiin tiloihin. Nämä muutokset palvelevat niin raviasiakkaita kuin muitakin tapahtuma-asiakkaita. Esimerkiksi kokoustaminen ja lounastaminen ravintola Troikan tiloissa on nyt entistä sujuvampaa. Hissin myötä tiloihin kulku onnistuu myös esteettömästi.


- Aikaisemmin buffet-ruokailu järjestettiin Troikka-ravintolan keskitasanteella, joka oli turhan ahdas ja ruuhkautti ruokapistettä. Olemme todella tyytyväisiä uuden linjaston sijaintiin ja toimivuuteen. Vanhan linjaston kohdalle saimme nyt vapautettua pöytätilaa, johon on hissin myötä helppo tulla esimerkiksi pyörätuolilla. Voisikin sanoa, että Troikka-ravintolassa on nyt 6 invapaikkaa, kertoo Seinäjoen Ravikeskuksen toiminnanjohtaja Jyri Saranpää.

 

 

Varaa tutustumiskierros ja kokouspäivä Seinäjoen Ravikeskukseen.

 

Kokouspäivä ravien yhteydessä alkaen 25 €/hlö.

Hintaan sisältyy tila (kokous tai koulutus ennen raveja), ruokailu ja vauhdikas ohjelma ravien merkeissä kokouksen jälkeen. 

 

 

Lisätietoja

 

Jyri Saranpää

toiminnanjohtaja

Seinäjoen Ravikeskus

p. 0500 567 764

jyri.saranpaa@seinajoenravit.net

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko