Uutiset

Seinäjoen Ravikeskus - kansainvälisestikin tunnettu tapahtumapaikka


25.04.

Seinäjoella järjestettiin lauantaina 22.4.2017 kansainvälinen Seinäjoki Race -ravitapahtuma, joka samalla avasi vuoden 2017 ravikauden suurtapahtumat. Seinäjoki Racella on pitkä perinne, sillä tapahtumaa on järjestetty jo vuodesta 1975 lähtien. Kyselimme tapahtumavieraiden fiiliksiä Seinäjoesta ja ravikeskuksesta.

 

Jalasjärveltä paikalle saapunut Riitta Väli-Kohtamäki työskentelee itsekin hevosalalla. - Seinäjoen Ravikeskus on toimiva paikka, jonka tilat mahdollistavat monenlaisten muidenkin tapahtumien järjestämisen, kertoo Väli-Kohtamäki

 

Seinäjoen ravikeskus ei kuitenkaan sijoitu hänen mielestään ihan Suomen top 3 listaan, mutta kuitenkin sijoittuen aika korkealle.

 

-Kehityskohteina Seinäjoen Ravikeskuksella ovat parkkipaikkojen puute, mutta potentiaalia keskuksella kuitenkin on sillä tilat ovat isot ja hyvät, toteaa Väli-Kohtamäki.

 

Väli-kohtamäki muisteli hänen äitinsä kertoneen, että takavuosina Seinäjoen Ravikeskuksella on pidetty juhannusravit sekä kentän keskellä on ollut oma tanssilavakin.

 

Seinäjoen Ravikeskuksella on vuosien mittaan nähty monipuolisesti tapahtumia kuten esimerkiksi Lentopallon Powercup.

 

 

 

 

 

 

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko