Uutiset

Sannan harkkablogi: Täällä asuu hyvän kokouksen lisäksi tuhansia ilmaisten ämpärien ystäviä


18.05.

 

Kuva Seinäjoella järjestetystä Kuntaliiton Piiri-tapahtumasta. Kuvassa näkyvät herrasmiehet Duudsonien HP Parviainen ja yrittäjä Ville Heikkilä ovat sitä mieltä, että mikään ei ole mahdotonta. Samaa mieltä on myös allekirjoittanut! 

 

Kesä siintää edessä ja se tarkoittaa sitä, että harjoittelumatkani Seinäjoki Congressilla saavuttaa pian viimeisen pysäkkinsä. Kevät on ollut upea ja opettavainen, olen päässyt seikkailemaan työtehtävissäni ympäri ämpäri Seinäjokea ja tutustunut mahtaviin ihmisiin. Vaikka haikeus valtaa mielen, olen kuitenkin oppinut, että jokaisen ajanjakson jälkeen edessä odottaa uusia, mielenkiintoisia juttuja. Joka hetkestä kannattaa siis nauttia täysillä.

 

 

Jokaisen tuottajaopiskelijan salainen unelma (myönsivät tai ei) on järjestää joskus tapahtuma, jossa jaetaan ilmaisia ämpäreitä. Minulle avautui tämä upea mahdollisuus, ja silloin kun on paikka, silloinhan lauotaan. Visit Seinäjoki mahdollistaa iltapäivän, jonka aikana jaamme 400 kpl ämpäreitä kaupunkilaisille. Samalla starttaamme kaupungin vilkkaan tapahtumakesän ja mukana on myös kaupungin parhaita festivaaleja, kuten Solarsound, Provinssi ja Vauhtiajot.

 

 

Luotan vahvasti sattumaan ja intuition voimaan, mikä näkyy tässäkin tapauksessa. Ämpäritempausta suunnitellessani huomasin sattumalta Facebookissa, että tuttavani on lähtenyt “ämpäribisnekseen” ja lanseerannut ystävineen hämmentävän tuotteen, josta jokainen on puhunut, jokainen on kuullut, mutta kukaan ei koskaan ole fyysisesti päässyt koskemaan - Ympäri-Ämpäri. Tuoteesta povattiin Radio Helsingin suorassa lähetyksessä tulevan kesän festarihittiä, mikä sopii paremmin kuin hyvin tapahtumien suurkaupunki Seinäjoelle.

 

Mitä tekee tuottajanalku, joka järjestää ämpäritempausta ja törmää Ympäri-Ämpäriin? No järjestää tietenkin Ympäri-Ämpäritempauksen! Vaikea keksiä parempaa tapaa päättää tämä upea työharjoittelu Seinäjoki Congressilla.

 

 

Tässä vaiheessa haluan kiittää kaikkia ihania ihmisiä keihin olen tutustunut kevään aikana: esimieheni Jenniina, Visit Seinäjoen Tuula, kaikki Inton innostavat ihmiset, Etelä-Pohjanmaan Matkailun ihanat naiset ja Seppo, hakukonetaituri ja jekuttelija Jesse sekä kaikki kumppanit ja asiakkaat, joiden kanssa olen ollut tekemisissä! Täällä on ollut hyvä olla ja varmasti törmätään joissain merkeissä tulevaisuudessakin!

 

 

Hyvää kesää ja nähdään Ympäri-Ämpäritempauksessa Seinäjoen Matkakeskuksella 23.5. klo 15-17!

 

 

Sanna Roininen 

myyntiassistentti

sanna.roininen@seinajokicongress.fi

 

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko