Uutiset

Sannan harkkablogi: Muuttamisen ABC


09.03.

 

 

Sanotaan, että muutot ovat yksi ihmiselämän stressaavimpia asioita. Itse olen ehtinyt jo Seinäjoella asuessani muuttaa viisi kertaa. Voisin siis sanoa tietäväni askeleet sujuvaan muuttoon. Tällä viikolla Seinäjoki Congress muutti yhdessä Visit Seinäjoen sekä Etelä-Pohjanmaan matkailun  kanssa Matkakeskukselle entisiin lipunmyynnin tiloihin. Muutto oltiin suunniteltu niin hyvin, etten ehtinyt kerrata mielessäni yhtäkään kirjainta muuttamisen ABC:sta. Ennen kuin huomasinkaan, tavarat oli jo siirretty paikoilleen ja kaikki tekivät töitä kuin mitään muuttoa ei olisi koskaan ollutkaan.

 

Muuttaminen kuitenkin merkitsee aina tarvetta jonkinasteiselle muuttumiselle myös henkisellä puolella. Se voi olla uuden työmatkan opettelua, tilaan tutustumista tai työkulttuurien fuusiointia. Minun tapauksessani se tarkoittaa myös uusiin toimistokavereihin tutustumista ja lukuisten uusien mahdollisuuksien havainnointia. Ikkunan takana avautuu näkymä rautatieaseman laiturialueelle, mikä virittää mieleni näkemään Seinäjoen kaupunkina, jossa tullaan ja mennään jatkuvasti. Toimistolta on muutaman minuutin kävelymatka keskustan palveluiden äärelle, myös useat kokouspaikat ovat nyt aivan naapurissa. Hotelli-ravintola Alma sekä Original Sokos Hotel Lakeus ovat nyt päivittäisen kävelyreittini varrella. Original Sokos Hotel Vaakuna on vain parin korttelin päässä. Tästä kävelee parissakymmenessä minuutissa RytmikorjaamolleFramille, Areenalle sekä Seinäjoki Saliin. Mikäli mielin OmaSp StadionilleSorsanpesälle tai vaikka Törnävä-saliin, hyppään paikallisliikenteen bussin kyytiin toimiston nurkalta.

 

Muutto merkitsee siis aina muutosta. Usein parempaan suuntaan. Nyt Seinäjoki Congress toimii kaupungin leikkauspisteessä, josta on hyvät yhteydet kaikkiin suuntiin.

 

Uusi käyntiosoite on Valtionkatu 1, 60100 Seinäjoki.

Postiosoitteena säilyy edelleen Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki.

 

Sanna Roininen

myyntiassistentti

sanna.roininen@seinajokicongress.fi 

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko