Uutiset

Sannan harkkablogi: Kuinka tapahtumat veivät mennessään


28.02.

 

 

Mettäpöyröö. Julppi. Naahia. Piskotella. Nämä ilmaisut olivat minulle vielä kolme ja puoli vuotta sitten täyttä siansaksaa. Ensikosketus pohjalaiseen mielenmaisemaan tuli kun Seinäjoella puhelinliikkeessä toinen vuoroaan odottava asiakas tuli juttelemaan ja kertoi että täällä on itte tehty vuori ja jos täältä ei jotain löydy niin se tehrähän itte. Eksoottista Päijät-Hämeessä varttuneelle, mutta olin haltioissani tuosta asenteesta. Mutta mikä sai minut muuttamaan vieraaseen maakuntaan toiselle puolelle Suomea?

 

Ammattikouluaikoinani osallistuin Seinäjoella järjestettyihin Saku Stars – kilpailuihin. Kirkkokadulla vaeltaessani en olisi ikinä uskonut, että tulisin vielä joskus asumaan kivenheiton päässä ammattikoululta. Muutamat festaroinnit silloisessa Provinssirockissa kultasivat mielikuvaani tapahtumarikkaasta pohjalaiskaupungista. Enää tarvittiin muutaman ravintola-alan kollegan rohkaisevat kokemukset maiseman vaihdosta, ja resepti oli valmis. Elämä heitti minut Seinäjoelle.

 

Tapahtumakaupunki imi minutkin mukaan pyörteisiinsä ja löysin Seinäjoelta paljon kivaa tekemistä, vaikka kesä loppui juuri kun sain vuokra-asunnon avaimet käteeni. Eteeni tarjoutui mahdollisuuksia harrastaa rakastamiani asioita: teatteria ja musiikkia. Eräällä tapahtumalla oli ratkaiseva vaikutus tulevaan uravalintaani. Musiikkialan ammattilaisten koulutustapahtuma MARSin iltaohjelmassa tapasin vanhaa tuttuani, jonka kanssa keskustelu aiheutti minussa ammatillisen valaistumisen. Voisin lähteä opiskelemaan kulttuuria ja tapahtumien järjestämistä.

 

Nyt opiskelen kolmatta vuotta Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa tapahtumatuotannon linjalla. Unohtumattomat tapahtumat ovat vaikuttaneet elämän valintoihini ja haluan välittää tuota tunnetta eteenpäin. Onnistunut tapahtuma voi olla ihmisen elämän kohokohtia - tai parhaassa tapauksessa - myös muuttaa koko elämän suuntaa. Myös yritysten ja yhdistysten kokoukset ovat tapahtumakokonaisuuksia ja voivat oikein toteutettuna tuottaa paitsi onnistuneita valintoja ja päätöksiä, myös pitkäkestoista hyvinvointia ja jaksamista työssä.

 

Opintoni heittivät minut harjoitteluun Seinäjoki Congressille, minkä ansiosta minulla on mahdollisuus olla mukana välittämässä noita onnistumisen tunteita eteenpäin. Minut tapaa esimerkiksi Seinäjoki Congressin sosiaalisesta mediasta (Instagram, Twitter, Facebook), uutiskirjeiden takaa ja myös kentältä. Blogissa kerron kevään aikana sekä harjoittelumatkastani että ajatuksistani Seinäjokea ja ylipäätään elämää kohtaan.

 

Innostavaa kevättä!

Sanna Roininen

myyntiassistentti, Seinäjoki Congress Oy

sanna.roininen@seinajokicongress.fi


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko