Uutiset

Sannan harkkablogi: Hyvä syy pitää tauko


28.03.

Some täyttyy pääsiäisnoitien kuvista, kauppojen hyllyt notkuvat keltavihreitä tuotteita ja Yle Pohjanmaan aamulähetyksessä todetaan, että töhnämunat on myyty loppuun lähes koko maasta. Kumppaniyrityksissämme on kaikenlaista mukavaa pääsiäisohjelmaa: Seinäjoki Areenalla järjestetään munajahtiSokos Hotel Lakeudessa otetaan vastaan lankalauantai koko perheen pääsiäistapahtumassaKuortaneen urheiluopistolla pääsee nauttimaan pääsiäismenusta ja Rytmikorjaamolla pääsiäinen vastaanotetaan livemusiikin tahdissa.

 

Ilahduta kehoasi (ja kolleogoita) taukojumpalla

Me Seinäjoki Congressilla olemme sitä mieltä, että liikunta on tärkeä osa hyvinvointia ja hektisestä nykymaailmasta huolimatta tämä on tärkeää muistaa myös työelämässä. Kevään aikana olen alkanut tekemään Seinäjoki Congressin Instagramiin uutta sarjaa, jonka tarkoitus on lisätä työhyvinvointia ja viihtyvyyttä niin kokouspäivissä kuin arkisissa työpäivissäkin. Tarinoihin päivittyy lähes päivittäin uusia taukojumppaliikkeitä, joita voi kokeilla pilke silmäkulmassa yksin tai porukalla. Tutkimusten mukaan jo parin minuutin liikehdintä työpäivän lomassa saa aikaan positiivisia vaikutuksia energiatasoissa. Etenkin näyttöpäätteen ääressä työskentelevien kannattaa välillä havahtua liikkeelle. Kaikki taukojumppaliikkeet on koostettu Seinäjoki Congressin Instagramin Kohokohdat-osioon. Löydät sen profiilimme kuvauksen alta.

 

Aurinkoa pääsiäiseen! Nauttikaa pääsiäisvalakioista ja mämmistä, vaikka lusikassa suurin osa olisikin kermaa tai vaniljakastiketta!

 

Taukojumppakuvaukset Seinäjoen jokirannassa. Takana OmaSp-kuntoilutelineet.

 

Sanna Roininen

myyntiassistentti

sanna.roininen@seinajokicongress.fi

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko