Uutiset

Rock-klubista näyttelytilaksi. Rytmikorjaamosta on moneksi.


20.11.

Seinäjoelta löytyy useita vaihtoehtoisia kohteita näyttelyiden ja messujen järjestämiseen, listauksen kohteista julkaisimme juuri viime viikolla ja sen voit katsastaa tästä. Yksi näistä kohteista on rouhean särmikäs Rytmikorjaamo vain parin kilometrin päästä keskustasta. Rytmikorjaamon etuina ovat helppo saavutettavuus sekä suuri ilmainen parkkialue.

 

Haastattelimme Hartman Rauta Oy:n Veijo Turpelaa, jolta löytyy useamman vuoden kokemusta messutilaisuuksien järjestämisestä, heidän kokemuksistaan. 

 

Millaisesta tapahtumasta on kyse?
Kyse on jälleenmyyjillemme järjestettävästä messutilaisuudesta, jonka olemme järjestäneet Seinäjoella ja Rytmikorjaamolla nyt noin 5 kertaa. Messut kestävät yhden päivän ja päivään osallistuu n. 150 hlö.

 

Miksi olette valinneet Rytmikorjaamon kohteeksi?

Rytmikorjaamo sopii tarpeisiimme hyvin. Se on sopivan kokoinen paikka ja tarvittavat oheispalvelut, kuten tarjoilut, voidaan järjestää tiiviisti messujen yhteyteen. Messuilla myös rakennamme osastoille ihan oikeita seiniä ja Rytmikorjaamon tiloissa tämä onnistuu, eikä esimerkiksi lattiaa tarvitse niin suojata. Tiloissa voi hyödyntää myös muuta tekniikkaa ja lava ja mikrofonit löytyvät valmiina, jos tarvetta on.

 

Suosittelisitko paikkaa muille näyttelytiloja etsiville?

Ehdottomasti.

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko