Uutiset

Rennompi kokous: "Kuka on porukkanne kovin Duudsoni?”


27.12.
Seinäjoen Original Sokos Hotel Lakeus on kaupungin keskustan suurimpia kokoushotelleja, josta matkaa Duudsonit Activity Parkiin on vain reipas 1,5km. Matka taittuu hyvällä säällä kävellen tai vaihtoehtoisesti kumppanimme Härmän Liikenteen laadukkaiden bussien kyydissä. 

 

"Kuka on porukkanne kovin Duudsoni?” 

Ohjatun ohjelman tarkoituksena on viettää hauskaa aikaa asenteella ja hyvällä fiiliksellä yhdessä heittäytyen sekä itseä ja toisia haastaen. Ohjattu liikunta suunnitellaan niin, että kaikki pystyvät osallistumaan ja mikäli joku haluaa jossain jutussa olla kannustajan roolissa ja tsemppaamassa kavereita niin se on täysin sallittua.

Naurulihakset saavat varmasti kyytiä! Osallistujat pystyvät osallistumaan täysin oman kunnon ja fiiliksen mukaan, tosissaan muttei totisesti. Ohjaus suunnitellaan aina ryhmän koko, ikäjakauma, kuntotaso ym. asiat huomioiden niin, että kaikki pystyvät ohjauksiin osallistumaan.
Puiston ohjaajat ottavat mukaan päivän teemaa sivuten palveluaiheisen ja leikkimielisen täysbingo-yhteiskisailun, jossa kaikki pääsevät ottamaan toisistaan mittaa puiston eri aktiviteeteissa. Lisäksi puistosta löytyy mm. ampumahiihtoa, suojuoksua, putkinäköfutista ja monta muuta lajia. Ohjaajat voivat tehdä myös täydellisen suunnitelman päiväänne, mikäli haluatte sen teille ennakkoon.
Valintanne mukaan päivän alkuun tai päätteeksi lounas Ravintola Pirttihirmussa, jossa ruoka valmistetaan kotimaisista, saatavilla olevista lähialueen raaka-ainesta. Lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä.


Ohjelman hinta 39 €/ henkilö (min. 10 hlö ryhmä)

Sisältää pääsyliput puistoon, 1,5 tunnin ohjatun kisailun ja buffet ruokailun ravintola Pirttihirmussa.

 

Pyydä tarjous kokoustiloineen, kuljetuksineen ja majoituksineen TÄSTÄ.  


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko