Uutiset

Piristäviä oheisohjelmia kokouksen oheen


02.06.

Lyhyitä, piristäviä sekä rentouttavia oheisohjelmia tilaisuuksiin kysytään meiltä usein. Ohjelmaa ja erilaisia vierailukohteita löytyy paljon niin tästä Seinäjoelta kuin ympäri maakuntaa. Olemme koonneet alle muutaman hyvän vinkin ja lisää löydät VisitLakeuden ja VisitSeinäjoen sivuilta.

 

Voit myös aina olla yhteydessä meihin tai alueemme ryhmäexpertti Ulla Laukkalaan, joka osaa taikoa käden käänteessä aikatauluunne ja budjettiinne sopivat pidemmätkin retket ja oheisohjelmat.

 

 

 

 

 

  • Taito Etelä-Pohjanmaa järjestää Kalevan Navetassa erilaisia käsityö- ja taitokutsuja tilauksesta niin työ- kuin ystäväporukoillekin. Parhaiten kutsut sopivat noin 5-12 hengen ryhmille. Lisätietoja kotisivuilta.

  • Studio Murroksen työhyvinvointipaketit voivat vaihdella asiantuntijaluennoista toiminnallisiin kokonaisuuksiin, jotka voivat koostua erilaisista liikunnallisista tai luovista ja kehollisista menetelmistä. Myös tanssiopetusta ja tanssiesityksiä saatavilla. 

  • Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu järjestää tilauksesta luentoja 

Lisätietoja PLU:n nettisivuilta.

 

 

 

 

Luontoaiheisia ohjelmia, kuten suppailua, melontaa ja sumopallokisailuja, olemme jo aiemmin koonneet erilliselle listalle ja niihin voit tutustua täällä.

 

Olemme koonneet myös paikalliset puhujat ja ohjelmanumerot erillisiin listauksiin. 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko