Uutiset

Paikallista talenttia tilaisuuksiin


21.03.

Olemme laatineet onnistuneen tilaisuuden oppaan ja hehkuttaneet kaupungin parhaita kokous-, majoitus- ja juhlapaikkoja. Nyt on kuitenkin vuoro antaa ääni yhdelle tärkeälle elementille, joka takaa onnistuneen tilaisuuden – nimittäin ohjelmasisältö. Seinäjoelta löytyy kaiken kattava tarjonta taiteilijoita, juontajia ja viihdyttäjiä, jotka kruunaavat tilaisuuden kuin tilaisuuden. Esittelemme muutamia erityylisiä paikallisia talentteja, jotka takaavat ikimuistoisen tilaisuuden.

 

Artisti ja juontaja Tanja Vähäsarja

Tanja Vähäsarja on kupliva ja energinen pop-artisti. Ohjelmistossa on kotimaisen popin ja rockin helmiä, sekä omaa tuotantoa, joka on elektronista poppia tuoreilla soundeilla. Tanjan omin juttu on tarjota elämyksiä, vauhtia ja pirskahtelevaa menoa. Bändin kanssa bilekeikoilla bailataan hurjana ja akustisilla keikoilla rokataan kitaristin kanssa.

 

Nauravainen Tanja on valovoimainen ja sanavalmis juontaja. Hyvä tilannetaju ja positiivisuus saavat ihmiset viihtymään juhlissa ja erilaisissa tilaisuuksissa, mikä sopii erinomaisesti tärkeisiin yritysten tilaisuuksiin ja juhliin. Juonto onnistuu suomeksi ja englanniksi.

 

 VIDEO:

Kuuntele Tanja Vähäsarjan kappale: Klikkaa TÄSTÄ

 

Tilaa Tanja tilaisuuteesi täältä 

 

 

Koomikko ja laulumies Joonas Moisio

Joonas Moisio on seinäjokinen koomikko sekä laulumies, jolla oli 8 vuotta sitten yksinkertainen unelma... Hän halusi jonain päivänä olla isompi koomikko kuin Sami Hedberg. Ja kaksi vuotta sitten se toive vihdoin toteutui... Sami laihtui 28kg ja Joonas ei.

 

Koomikkona Joonas on helposti lähestyttävä hulluttelija, jonka keikoilla yleisö voi jättää duunit, murheet sekä egonsa narikkaan ja heittäytyä mukaan miehen värikkäisiin tarinoihin etelä-pohjalaisesta kesäkulttuurista ja kohtaamistaan ihmisistä.

 

Joonas on myös laulumies vailla vertaa. Hän soittaa ja laulaa (yksin, kaksin tai bändin kanssa) kaikki parhaat pop-klassikot ja uutuudet herkkyydellä, jota suomalaismieheltä harva odottaa näkevän. Kun tämä mies laulaa, on show takuulla täynnä hyvää fiilistä, kevyttä hulluttelua ja yllättäviä sovituksia!

 

Lue lisää Joonaksesta täältä

 

Sielukas pohjalaisartisti Anne Katariina Vihelä

Anne Katariina Vihelä on pohjalainen laulaja ja laulunopettaja. Anne Vihelä Bändin ohjelmistoon kuuluu sielukkaita sovituksia pop-, soul- ja countryrock–helmistä. Ryhmä keikkailee tilaisuudesta riippuen triona tai koko bändinä. Lisätietoja täältä.  

 

Kysy lisää Annen keikoista anne.vihela@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Sielukasta rytmimusiikkia tilaisuuteen - Laitakaupungin orkesteri

 

Laitakaupungin orkesteri on Seinäjoella toimiva rytmimusiikin ammattilaisorkesteri, jonka isäntäorganisaationa toimii Seinäjoen elävän musiikin yhdistys Selmu ry. Vuodesta 2011 toiminut yhtye operoi monipuolisesti eri rytmimusiikin tyylien parissa niin erilaisten konserttiproduktioiden, tanssin kuin teatterinkin kentällä. LKO on tehnyt menestyksekästä yhteistyötä eri artistien, kuten Palefacen, Otto Grundströmin, Susanna Erkinheimon ja Osku Ketolan kanssa. 

 

Muusikot:

Lotta Hagfors: laulu, lyömäsoittimet, saha

Piia Kleemola: viulu, 15-kielinen kantele

Antti Paalanen: haitarit

Sami Silen: kielisoittimet, elektroniikka

Teemu Vuorela: rummut, lyömäsoittimet

Petri Välimäki: kontrabasso

 

VIDEO:

Laitakaupungin orkesterin yhteistyö Palefacen kanssa: Klikkaa TÄSTÄ

Rytmimusiikkia lakeuksilta -konsertin promovideo: Klikkaa TÄSTÄ 

 

Tilaa Laitakaupungin orkesteri keikalle laitakaupunginorkesteri@gmail.com

 

 

 

 

 

Valehtelun Suomen Mestarit 

Hulvatonta vitsailua arkipäivän asioista ja parisuhteesta. Kaksikko Impi ja Auvo (Tuula Kuoppala ja Simo Tyni) hurmaavat tarinalla, josta ei käänteitä puutu. Mitä tapahtuu kun lemmikiksi hankittu minipossu kasvoi täysikokoiseksi karjuksi? Tämä ja paljon muita tarinoita luvassa. 


Lisätietoja ja keikkabuukkaukset täältä. 

 

 

 

 

 

 

Teatteritehdas - räätälöityjä elämyksiä tilaisuuksiin

Seinäjoelle perustettu Teatteritehdas suuntautuu taiteellisen teatterin tekemiseen. Kulttuurialan ammattilaiset toteuttavat omia teatteriproduktioita ja tarjoavat monenlaista viihdyttävää sisältöä myös yritystilaisuuksiin. Laulu-, improvisaatioteatteri- sekä stand-up-esitykset järjestyvät helposti nopeallakin aikataululla.

 

Tilaa Teatteritehdas tilaisuuteesi teatteritehdas@gmail.com

 

 

Yritysjuhlien potinräjäyttäjä: Pienenpienet Joutsenet

Pienenpienet Joutsenet on voittoa tavoittelematon tanssiseurue, joka jakaa vuosittain tuottonsa eri hyväntekeväisyyskohteille. Joutsenet ovat omien sanojensa mukaan poikamiehiä kolmannessa polvessa.

 

Pienten joutsenten synty ulottuu kauas 1990-luvulle Jurvan harrastajanäyttelijöiden ryhmään. Läänintaiteilija Eija-Irmeli "Eikku" Lahti heitti ilmoille idean isomahaisista äijistä tanssimassa Joutsenlampea. Joutsenten ensiesiintyminen oli Niemenkylän nuorisoseuralla, jossa vietettiin teatteriporukan pikkujouluja 1995. 

 

Teatteritalo paloi vuonna 1998 keskeyttäen Joutsenten toiminnan joksikin aikaa. Tämän jälkeen Pauli-joutsen otti idean haltuunsa ja vei sen mukanaan Norinkylän nuorisoseuran toimintaan yhteistyössä jurvalaisten näyttelijöiden kanssa. Esiintymisporukka alkoi vakiintumaan, ja niinpä päätettiin perustaa oma yhdistys "Pienen Pienet Joutsenet ry", joka vaalii tätä jaloa isomahaisten miesten tanssimuotoa.

 

Nykyään joutsenet keikkailevat säännöllisen epäsäännöllisesti tehden keikkoja mahdollisuuksien mukaan ympäri Suomen.

 

VIDEO:

Katso pätkä Pienenpienten Joutsenten esityksestä täältä 

 

Tilaa Pienenpienet Joutsenet esiintymään tilaisuuteesi tilaukset@pienetjoutsenet.fi

 

 

 

Iskelmämusiikkia rautalankaisella tyylillä

Trubaduuri Joonas Erkkilä keikkailee yksin kitaransa kanssa, duona tai Unelma-orkesterin kera - tilaisuuden luonteesta riippuen. Tanssilajeihin orkesterin kanssa kuuluvat mm. beat, twist, humppa, valssi, hidas valssi, tango, hitaat, rokki ja suomipoppi.

 

VIDEO:
Kuuntele ja tutustu tästä. 

 

Tilaa Joonas yksin tai orkesterin kera täältä. 

 

 

 

Kovan luokan bilebändi Telaketju 

Telaketjun SuomiHittiShow sisältää letkeää kohellusta Cheekistä Paula Koivuniemeen. Yli 1000 keikan kokemuksella tämä bändi ei jätä ketään kylmäksi.  Kuten bändin jäsenet itse toteavat: 

"Keikalle meirät saa jumalattoman heleposti". 

 

Kuuntele Telaketjua Youtubessa ja tutustu bändin nettisivuihin sekä Facebook-profiiliin.

 

  

KultSi -Kulttuurikollektiivi Silta ry.

KultSi – Kulttuurikollektiivi Silta ry. tarjoaa monipuolista työpaja- ja esitystoimintaa Seinäjoella ja Etelä-Pohjanmaan alueella teatterin, sirkuksen ja musiikin alueilta! KultSi toteuttaa lisäksi tilaajan toiveiden mukaan työhyvinvointityöpajoja, luentoja, alustuksia, juontokeikkoja sekä esityskokonaisuuksia. 

Tutustu Kultsin työpaja- ja esitystarjontaan ja tilaa KultSi tilaisuuteesi kulttuurikollektiivi.silta@gmail.com.  

 

Viimeisimpänä mutta ei todellakaan vähäisimpänä sielukas Soul Operators

Bändi esiintyy mukaansa tempaavalla ohjelmistolla ja saattelee ihmiset hyvälle tuulelle ja tanssilattialle. Ohjelmisto koostuu maailmanluokan soul-, disco- ja groove-musiikin klassikoista sekä tämän päivän highlightseista, nopeista ja hitaista. Bändi koostuu kokeneista ja asiansa osaavista muusikoista. Kruunun jalokivenä laulaa upeaääninen soulmimmi Heidi Kurtti. 

 

Tuutstu bändin kotisivuihin ja kuuntele biisinäyte tästä.

 

 

 

 

 Sanna Roininen

myyntiassistentti

sanna.roininen@seinajokicongress.fi


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä. Järjestetään yhdessä unohtumaton tapahtuma Seinäjoella. Palvelumme on maksutonta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›