Uutiset

Paikalliset puhujat tilaisuuksiin


21.10.

Olemme laatineet onnistuneen tilaisuuden oppaan ja hehkuttaneet kaupungin parhaita kokous-, majoitus- ja juhlapaikkoja. Nyt on kuitenkin vuoro antaa ääni yhdelle tärkeälle elementille, joka takaa onnistuneen tilaisuuden – nimittäin ohjelmasisältö. Seinäjoelta löytyy kaiken kattava tarjonta taiteilijoita, juontajia ja viihdyttäjiä, jotka kruunaavat tilaisuuden kuin tilaisuuden. Esittelemme muutamia erityylisiä paikallisia puhujia, jotka takaavat ikimuistoisen tilaisuuden.

 

 

 

Duudsonit

Duudsonit, eli Jarppi, Jukka, Jarno ja HP ovat luoneet hymyjä ja hämmästystä ihimisten kasvoolle ympäri maailmaa jo 2000-luvun aluusta saakka. Neljän kaveruksen muorostama jekkuulujoukkio on onnistunu levittämään positiivisen anarkian ilosanomaa useilla eri tavoolla. He ovat tehonneet omaa televisio-ohojelmaa jo 11 tuotantokautta Suomessa. Kansainvälisesti televisionkatsojat tuntee heirät yli 150 maassa The Dudesons –nimellä.

 

Live-esiintymisiä Duudsonit on tehny vuoresta 2002 lähtien, eikä loppua näy. Voit tilata Pohojanmaan ikuuset pikkupojat keikalle omalle tontilles… jos uskallat. Livesetteihin kuuluvat duudsonit sirkus, juonnot, Hp & Jarppi show, yritystilaisuudet ja duudsonit tulee kouluun. Lisäksi voit myös ehdottaa omaa kokonaisuutta.

 

Yrittäjyys, unelmiin uskominen ja koulukiusaamisen vastustaminen kuuluvat teemoihin, joista duudsonit ovat viime vuosien aikana kiertäneet puhumassa ympäri Suomen.

Lisätiedot

 

 

 

Pöyrööt

Pöyrööt on sarjakuva ja brändi, joka tunnetaan pohjalaisesta huumoristaan, itsevarmuudestaan, hyväntuulisuudestaan ja viihdyttävyydestään. Pöyrööt-sarjakuvan tekijät Liisa Seppälä ja Arttu Seppälä kiertävät puhumassa oman osaamisen arvostamisesta ja itseluottamuksen kasvattamisesta. He käyttävät hyödyksi sarjakuvan voimaa ja puheet maustetaan huumorilla.

 

”Tiäsikkö notta soot PARAS?” -luento tai ”Pohojalaasuuren peruskurssi”,
kesto noin 45min. Hinta 900€+alv10%.

 

LIVEHAHMO -piirustus, jossa päivään ja teeemaan sopiva hahmo luodaan
yhdessä yleisön kanssa livenä. Kesto noin 30-45min. Hinta 1500€+alv10%.

 

Liisa Seppälä

 

Liisa Seppälä on Pöyrööt-sarjakuvan kuvittaja, Avot design Oy:n yrittäjä ja toimitusjohtaja. Kotkassa syntynyt Liisa aloitti yrittäjänä vuonna 2008, ollessaan 22-vuotias. Liisa on ensimmäinen sarjakuvapiirtäjä, joka on palkittu Suomen Yrittäjänaisten nuorelle yrittäjälle annettavalla Kultainen Oras -yrittäjyyspalkinnolla.

 

Arttu Seppälä

Pöyrööt-pohjalaissarjakuvan käsikirjoittaja Arttu Seppälä taitaa sanailun myös juontajan roolissa. Arttu on rento fiiliksen nostattaja, joka perehtyy asioihin ja aiheisiin huolella. Jos tarvitset ison lavan tunnelmaa tai pienemmän tapahtuman luontevaa ilmapiiriä, Artun avulla onnistuu molemmat. Sanavalmis pohjalainen pitää tapahtuman keskiössä ja tuo mukanaan hyvää energiaa tapahtumaan kuin tapahtumaan juontojen ja
haastattelujen muodossa.

 

Artun juontopäivän hinta 700€+alv10%

 

Lisätiedot ja hinnat

 

 

 

 

 Antti Savola 

 Keskusteluyhteyden  avaava
 innostaja

 Motivaatiopuhuja, joka innostaa kuulijoita löytämään   parhaan version itsestään. Antti Savola on   maailmanympärimatkan tehnyt   lumilautaileva diplomi-   insinööri, yrittäjä, motivaatiopuhuja   sekä julkisten   hankintojen asiantuntija.

 

 Puheissaan Antti on innostamassa yrityksiä, organisaatioita   ja yhteisöjä toimimaan paremmin yksilöinä, yhdessä ja   muiden kanssa. Aiheet liittyvät itsensä johtamiseen ja   motivaatioon sekä henkilöbrändäykseen & yrittäjyyteen.

 

 ”Vaikka et voittaisi tai saisi haluamaasi tai tarvitsemaasi –   tahdonvoima, periksiantamattomuus, myötätunto,   anteeksipyytäminen, avun pyytäminen sekä hymy eivät   koskaan ole haitaksi elämäsi varrella.” – Antti Savola.

Lue lisää

 

 

 

Juha Mieto

Juha Mieto eli ”Kurikan jätti” on suomalaisten rakastama hiihtäjäsankari. Hän

on olympiavoittaja ja Suomen Keskustan kansanedustaja 2007–2011. Hän on tunnettu temperamentistaan, sanavalmiudestaan, suuresta koostaan ja eteläpohjalaisesta murteestaan.

 

Kilpahiihtäjän uransa jälkeen Mieto on näyttäytynyt usein erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa puhumassa tai markkinoimassa erilaisia tuotteita. Hän kiersi kahdeksan vuoden ajan Keskon markkinointitilaisuuksissa. Hän on esiintynyt televisiomainoksissa ja näytellyt sekä toiminut muun muassa juontajana, isäntänä ja selostajana.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

 

myynti@seinajokicongress.fi

 

 

Piia Tulisalo

- Oivallusta johtajuuteen 

Piia Tulisalo kertoo omaavansa bisnespsykologina vahvan ymmärryksen mielen maailmasta: kasvusta ja uudistumisesta & liiketoiminnasta. Monipuolinen yrittäjäkokemus (17+) pääosin pohjalaisten yritysten ja yhteisöjen kanssa on synnyttänyt halun keskittyä tulevaisuuden ennakointiin, strategiseen kyvykkyyteen ja johtajuuden syventämiseen. Tavoitteena on luoda inspiroivaa ja aikaansaavaa organisaatio- ja johtamiskulttuuria, jossa on tilaa inhimillisyydelle.

 

Coachina häntä kiinnostaa erityisesti yksilöissä ja organisaatioissa olevan potentiaalin vapauttaminen, johtajuuden vahvistaminen ja uudistumisen mahdollistaminen.

 

"Parasta asiakaspalautetta on se, kun näen, miten ihmiset innostuvat ja paneutuvat. Uskaltavat ottaa käyttöönsä sen, mikä heissä yksilöinä jo on. Innostavat oivallukset ja konkreettiset etenemiset – ne inspiroivat aina. On etuoikeutettua nähdä, miten yksilöt, tiimit ja organisaatiot käytännössä uudistuvat. Löytävät merkityksiä, luovat uutta ja menestyvät." - Piia Tulisalo.

lisätietoa

 

 

 

 Marjo Kamila

 FT, kouluttaja, luennoija ja tutkija 

 

 Marjo Kamila tarjoaa palvelumuotoiluun ja           visuaaliseen yritysviestintään liittyvää koulutusta ja     konsultointia kaiken kokoisille yrityksille ja     organisaatioille. Hän työskentelee Seinäjoella ja tekee     räätälöityjä koulutusvierailuja ympäri Suomen.

 

Erityisalat koulutuksissa ja workshoppien luotsauksessa:

Asiakaskokemuksen kehittäminen

Palvelumuotoilu ja sen eri menetelmät

Visuaalinen yritysviestintä

 

Alakohtaisesti räätälöidyissä koulutuksissa keskitytään yritysten ja julkisorganisaatioiden palveluiden kehittämiseen yksityiskohtiaan myöten. Yhteistyökumppaneita ovat yliopistot, ammattikorkeakoulut, vapaan sivistystyön oppilaitokset, aluehallintovirastot, yritykset, järjestöt ja yhdistykset sekä julkinen organisaatio.

Selkeys ja ymmärrettävyys, sekä käytännönläheisyys ovat hänen tyylinsä kouluttajana.

Lisätietoa 

 

 

 

Jari Kolehmainen

Kaupunkiseudut, maakuntauudistus ja elinvoimapolitiikka

 

Jari on aluetieteilijä ja osaamisperustaisen aluekehittämisen ammattilainen.

Päätyökseen hän toimii tutkimusjohtajana Tampereen yliopistossa. Jarilla on lähes parinkymmenen vuoden kokemus erilaisista alueelliseen innovaatiotoimintaan, elinkeino- ja innovaatiopolitiikkaan sekä alueiden strategiseen kehittämiseen liittyvistä hankkeista.

 

Tutkimustyön lisäksi hän on sukeltanut syvälle erilaisiin alue- ja kaupunkikehittämisen käytännön prosesseihin kouluttajana, sparraajana ja asiantuntijana.

Aluetieteilijät ovat erikoistuneita generalisteja – eikä Jari tee tässä poikkeusta!

Yhteystiedot

 

 

 

Kirsi Haapamatti

Viestintätoimisto Periferia

 Kirsi Haapamatti on freelancetoimittaja sekä   monipuolinen kirjoittamisen ja viestinnän   ammattilainen.

 

 Kaipaako yrityksesi viestintä- tai somesuunnitelmaa?   Onko organisaatiosi tarina kertomatta? Kirsi   Haapamatti on apuna, kun et tiedä, mistä aloittaisit.   Hän tarjoaa viestinnän asiantuntemusta, kun on aika   kirkastaa yritys- tai yhteisöviestinnän tavoitteet - ja   keinot.

 

 Kirjailijakollegansa Päivi Artikaisen kanssa hän   pyörittää tuoretta, romanttiseen kirjallisuuteen   keskittyvää kirjakustantamoa. Kirjakustantamisen   lisäksi he tarjoavat romaanikäsikirjoitusten   arvostelupalvelua sekä kirjoittamiseen liittyvää   koulutusta.

 He pitävät mielellään kirjoittamiskursseja erilaisilla   teemoilla. Kysy tarjous!

Lue lisää

 

 

 

Ville Orrenmaa

Myynninmaailma

Myynninmaailma Oy:n varatoimitusjohtaja ja osakas Ville Orrenmaa on inbound-markkinoinnin ja markkinoinnin suunnittelun asiantuntija, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaita kasvattamaan myyntiään markkinoinnin ja myynnin parhaiksi koettujen käytäntöjen avulla.

Villen koulutukset ovat saaneet erityisesti hyvää palautetta innostavuudestaan ja käytännönläheisyydestään. Villen monipuolinen kokemus ja laaja eri aloja edustava asiakaskunta takaa kokonaisvaltaisen näkemyksen markkinoinnin sekä myynnin haasteiden selättämiseen.

Lisätietoa

 

 

Anne Isoniemi

Anne Isoniemi on työnohjaaja Seinäjoelta, joka haluaa auttaa sinua kehittymään, löytämään vahvuutesi ja tukea sinua muutoksessa. Työssä jaksaminen ja työhön liittyvien tunteiden käsittely ovat hänellä lähellä sydäntä. Häneltä työnohjauksen palveluita niin yksilöille kuin ryhmillekin.

 

Luotettavaa työnohjausta, jonka avulla löydät omat vahvuutesi ja teet arjestasi mielekkäämpää.

 

Työnohjaus on paikka oman työn tutkimista varten koulutetun työnohjaajan avulla. Se on työhön liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Parhaimmillaan työnohjaus ottaa huomioon koko persoonan sekä työn ulkopuolisen elämän.

 

Työnohjaus parantaa työn laatua ja tuottavuutta sekä asiakastyytyväisyyttä, vahvistaa ammatillista identiteettiä ja kirkastaa perustehtävää. Työnohjaus toimii ennen kaikkea työssä jaksamisen tukena, ehkäisee työuupumusta ja auttaa jäsentämään omia työhön liittyviä kokemuksia ja tunteita. Työnohjauksen avulla voi löytää omat vahvuudet, vastauksia siihen mitä työelämältä kaipaa ja näin saada hyvinvointia sekä työhön että vapaa-ajalle.

Lisätiedot ja hinnat

 

 

 

 

Timo Polari

- seikkailija, luennoitsija, kirjailija

Timo Polari (s.1969) on seikkailija, luennoitsija ja kirjailija. Vuodesta 1990 hän on vaeltanut eri puolilla maailmaa. Koulutukseltaan Polari on liikuntatieteiden maisteri. 

 

Vuonna 1997 Polari selviytyi ainoana Grönlannin vaellusonnettomuudesta, missä kaksi hänen läheisintä ystäväänsä menehtyivät. Viisi vuotta myöhemmin Polari vei perille kolmikon yhteisen unelman hiihtäessään etelänavalle. Vuosina 2004-2011 hän toteutti ainutlaatuisen Kulttuuriseikkailu-hankkeensa. Lisäksi Polari on tehnyt mm. 65 päivän ja 1800 kilometrin rinkkavaelluksen Skandien halki.

 

Vuodesta 2002 lähtien Timo Polari on esiintynyt ja luennoinut satoja kertoja Suomen suurimmille yrityksille, toimialoille laidasta laitaan sekä koululaisille, opiskelijoille, urheiluseuroille ja yhdistyksille.

Esitykset räätälöidään suomeksi ja englanniksi mihin tahansa tilaisuuteen tilaajan toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Esitykset ovat sisällöllisesti ja audiovisuaalisesti korkeatasoisia, innostavia ja koskettavia.

Polari on ainutlaatuisen kiehtova sekoitus karaistunutta erämaiden kulkijaa, moniulotteista taiteilijasielua, pehmeää perheenisää ja viisasta ajattelijaa.

Tutustu lisää Timo Polariin ja luentovaihtoehtoihin

 

 

 

Mikko Lilja

valmentaja, Hintsa Performance

 

Mikko Lilja on liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilainen, jolla on monipuolista kokemusta valmentamisesta aina työnhyvinvointiasiakkaista huippu-urheilijoihin. Lilja on erikoistunut yksiölliseen ja kokonaisvaltaiseen valmentamiseen pysyvien ja mitattavien muutosten aikaansaamiseksi.

 

Hintsan filosofiaan kuuluu hyvinvoinnin ympyrä:

circle of better life, joka sisältää kuusi ulkokehän elementtiä - yleinen terveys, fyysinen aktiivisuus, ravinto, palautuminen, biomekaniikka, henkinen energia. Keskellä on core ja kaikki osa-alueet pyritään saamaan hyvään tasapainoon.

 

Better Life and Better Performance, miten päästä kohti pysyvää muutosta.

 

Mikko muistutti, että kukaan ei voi vetää 100 prosenttia koko ajan, vaan huippusuoritusta optimoidaan luomalla hyvä ympäristö. Lopputuloksena on parempi elämä – ja parempi suorituskyky.

Tutustu lisää luentomateriaaliin

 

 

 

 

Markku Haapasalmi

Markku Haapasalmi toimii aktiivisesti johtamisvalmentajana ympäri Suomen.  Ykkösteemana on ”Mitä on hyvä ihmisten johtaminen”.  Miten saada työntekijät innostumaan ja motivoitumaan, miten olla positiivisella tavalla vaativa ja tärkeää myös, miten antaa palautetta.
Markun mottona onkin: ”Esimiehen pitää saada ihmiset haluamaan, ei pelkästään suostumaan”.

 

Kysy lisätietoja sähköpostitse suoraan Markulta.

 

 

 

 

Marko Orpana

Rauhala Yhtiöt Oy

Marko Orpana toimii Rauhala Yhtiöt Oy:n ja sen tytäryriytysten toimitusjohtajana. Hallitustyö ja strategiatyö ovat sydäntä lähellä samoin kuin johtaminen ja johtamisen kehittäminen.

 

"Ihmiset tekevät asiat" on Rauhala Yhtiöiden ensimmäinen strateginen pylväs, joten johtaminen ihmisten kautta ja ihmisten kanssa on intohimoni kohteena.

Marko luennoi mielellään myös työhyvinvoinnista ja työnantajamielikuvasta. Vankkaa kokemusta löytyy myös B2B myynnistä ja sen johtamisesta.  Tiesitkö, että Marko on palkitt kunniamaininnalla Vuoden etelä-Pohjalainen johtaja kilpailussa vuonna 2018?Yhteystiedot

 

 

 

Matti Koski-Sipilä

BSTR Luova Konttori Oy

Matti Koski-Sipilä on järjestelmällinen digitaalisen markkinoinnin taitaja. Matin kanssa otat haltuun digimarkkinoinnin suunnittelun, toteutuksen ja tulosten mittaamisen ja viet markkinointisi tasolle, jota johtoporraskin kuuntelee. Suunnitellaan yhdessä tilaisuuden luonne: tietoisku, luentotyyli vai työpaja. Matin aihepiirejä ovat:

  • Markkinoinnin rooli ja merkitys yrityksissä
  • Markkinoinnin suunnittelu
  • Markkinoinnin tulosten mittaaminen
  • Digitaalisen markkinoinnin kanavat ja työkalut

 

 

 

 

Listaa täydennetään jatkuvasti. Vinkkaa meille paikallisia puhujia: myynti@seinajokicongress.fi

Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko