Uutiset

Original Sokos Hotel Lakeus - erinomainen tapahtumapaikka!


04.10.

 

Mielenterveyden keskusliitto järjesti suositun jäsentapahtumansa Kulttuuri- ja yleisurheilupäivät tänä vuonna Seinäjoelle 25-27.8.2017. Haastattelimme liiton liikuntasihteeri Kati Rantosta siitä, miten Seinäjoki ja tapahtumapaikat onnistuivat tapahtumajärjestelyissä. 

 

1. Miten Original Sokos Hotel Lakeus toimi tapahtumassanne?

Hotelli Lakeus toimi erinomaisesti tapahtumapaikkanamme. Erikokoisia kokoushuoneita riittävästi, muunneltavat tilat, isonkin ryhmän ruokailut sujuivat ongelmitta. Ystävällinen ja joustava henkilökunta. Osallistujilta tuli paljon palautetta, että ihana kun hotellihuoneissa oli oma sauna.

 

2. Miten suosittelisitte Original Sokos Hotel Lakeutta muille tapahtumien järjestäjille? Järjestelyt ja yhteistyö hotellin kanssa onnistui hyvin heti tapahtuman alkusuunnittelusta lähtien.

 

3. Miten Seinäjoki toimi tapahtumakaupunkina?

Seinäjoki on tapahtumakaupunkina hyvä, koska kaikki tarvittava sijaitsee kävelymatkan päässä (rautatieasema, hotellit, urheilupaikat)

 

4. Muita terveisiä?

Seinäjoki Congressille iso kiitos tarjouspyyntöjen ja tilojen etsimisessä. Missään muualla kaupungissa emme ole saaneet näin hyvää  palvelua, vaan jokaisesta hotellista on pitänyt erikseen kysyä itse tarjous. Tällaisesta toiminnasta on iso apu tapahtumanjärjestämisessä 

 

Terveisin: 

Liikuntasihteeri Kati Rantonen

Mielenterveyden keskusliitto ry


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko