Uutiset

Opiskelijakunta SAMO laukkasi Seinäjoen Ravikeskukselle!


21.03.

Opiskelijakunta SAMO järjesti opiskelijoille suunnatun Haalariravi tapahtuman Seinäjoen Ravikeskuksella 9.3.2017! SAMO:n tutorvastaava Sanna Sihto kertoi ravikärpäsen purreen opiskelijoihin.

Miten opiskelijatapahtuma sujui?

Haalariravit onnistuivat ja tapahtuma keräsi paljon osallistujia paikanpäälle. Tunnelma oli hyvä ja tuntui, että kaikki viihtyivät. Yllätyimme positiivisesti kuinka innostuneita opiskelijat olivat raveista ja totoamisesta.

Seinäjoen Ravikeskus panosti tapahtumaan loistavasti - ravikeskus mahdollisti mm. bussikyydityksen tapahtumaan, haalarimerkit ja hankkivat opiskelijoille mieluisia palkintoja arvottavaksi. Meidän toiveet otettiin myös hyvin huomioon. Yhteistyö oli kaikinpuolin sujuvaa ja helppoa. Myös tapahtuman mainostaminen toimi molemmilta yhteistyötahoilta. Saimme pienissä tiimeissä kattavaa ja hyvää opastusta raveihin, tarvittaessa ihan kädestä pitäen.

Raviradan henkilökunta otti opiskelijat lämpimästi vastaan ja tunsimme olomme tervetulleiksi. Palvelusta huomasi, että opiskelijat todella haluttiin Ravikeskukselle.

Miten Seinäjoen Ravikeskuksen tilat sopivat tapahtumaanne?

Ravintola Pruuni oli sopiva tapahtumaan, ainakin tällä osallistujamäärällä. Ravintolasta oli hyvä näkyvyys radalle sekä televisioihin ja toto-piste oli myös sopivasti lähellä. Hyvä asia oli myös se, että pisteellä oli käytössä maksupääte. Opiskelijoita oli huomioitu hienosti myös opiskelijahinnoissa.

Kuinka monta osallistujaa haalariraveissa oli?

Tapahtumassa osallistujia oli noin 100 opiskelijaa.

Järjestättekö tapahtuman uudelleen tulevaisuudessa?

Aiomme järjestää tapahtuman myös jatkossa ja suunnittelimme Seinäjoen Ravikeskuksen kanssa, että tapahtumasta tulisi perinne.

Muita terveisiä?

Puheenjohtajamme Aku Autio rehtinä ravimiehenä oli erittäin tyytyväinen tapahtuman suureen suosioon ja uskoo, että tapahtuma saa jatkoa. Opiskelijakunta SAMO haluaa vielä kertaalleen kiittää Seinäjoen Ravikeskusta mutkattomasta yhteistyöstä sekä opastuksesta loimilähdön yhteydessä. Poni oli hallituksen lemppari ja ruoka oli myös todella hyvää. Meillä ei ole mitään huonoa sanottavaa, olemme erittäin tyytyväisiä ja hallitukseen taisi iskeä ravikärpänen! ;) Kiitos!!


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko