Uutiset

Opinlakeusmessut ja 100v-juhlaseminaari onnistuivat loistavasti Seinäjoki Areenalla


20.01.

Opinlakeusmessut ja 100v-juhlaseminaari: YHDESSÄ - Opitaan ja onnistutaan 100 vuotta 

starttasivat 18.1 – 19.1.2017 Seinäjoki Areenalla. Tapahtumat houkuttelivat yli 10 100 vierasta paikalle.

 

Opinlakeus 2017 messupäällikkö Minna Haasio kertoo Opinlakeusmessujen kulusta Seinäjoki Areenalla. - Seinäjoki Areena toimii tapahtumapaikka hyvin, koska paikka on keskellä kaupunkia, tapahtuma on helppo rakentaa alueelle sekä yhteistyökuviot ovat selkeät ja selvät. Kävijät ovat olleet tyytyväisiä ja sitä mieltä, että alue on selkeä ja käytävät ovat tarpeeksi leveitä, kertoo Haasio.

 

100v-juhlaseminaari järjestettiin samaan aikaan Areenan kokoustiloissa 19.1.

 

Messujen 100v-juhlaseminaarin yhteyshenkilö Tiina Jokela-Lyly ja Messuviestinnän Krista Laurila toteavat alueen mahdollistavan monipuolisien tapahtumien järjestämisen.  – Tilojen yhteiskäyttö mahdollistaa monenlaisten ja monipuolisten tapahtumien järjestämisen samanaikaisesti ja tilojen synergia toimii todella hyvin. Yhteistyö Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin sekä Etelä-Pohjanmaan yrittäjien kanssa sai paljon aikaan. Rakenteiden puolesta pystyimme luomaan hyvin nykyaikaiset puitteet tapahtumille. Kävijöiltä saamamme palaute on ollut todella hyvää, kertovat  Jokela-Lyly ja Laurila.

 

Kuvassa vasemmalta: johtaja Tomi Kohtanen Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, kehittämisjohtaja Marja-Terttu Kurunsaari Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu, toimitusjohtaja Minna Sillanpää Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry, johtaja rehtori Reija Lepola Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu.


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko