Uutiset

Myy tulevaa. Toivo (paremmasta) tulevasta on ainoa mitä meillä on.


24.11.

Tänään aamu alkoi myyntikuiskaa Pasi Raution koulutuksella, jossa pohdittiin myynnin ja markkinoinnin tilaa koronan jälkeisessä maailmassa. Tavallaan kaikki on muuttunut, mutta toisaalta mikään ei ole. Pasi muistutti, että nyt jos koskaan pitää lopettaa haikailu hyvään vanhaan aikaan, siihen ei ole enää paluuta. Ei ole myöskään olemassa nopeita oikoteitä ja kikkoja onneen, vaan yhä edelleen perustekemisellä luodaan luottamusta asiakkaisiin. Nyt on aika olla rohkea ja kokeilla uusia tapoja.

 

Koulutuksen sisältö osui ja upposi. Fyysisten kokous- ja tapahtumatilojen myyminen on tänä vuonna ollut jokseenkin haastavaa, kun tilaisuuksien järjestäminen on ollut joko kokonaan kiellettyä tai vähintään tiukasti rajoitettua.

On kokeiltu uusia tapoja järjestää tilaisuuksia, esimerkiksi etäkahvit virtuaaliyhteyksien välityksellä asiakkaiden kanssa ja hybridikokoukset. On myös ollut aikaa tehdä sellaisia asioita, mitä jo pitempään on halunnut - esimerkiksi nämä kohdevideot meidän Seinäjoen alueen parhaista kokous- ja tapahtumakohteista.

Tulevaisuudessa ei välttämättä enää lähdetä aina paikan päälle katsomaan paikkoja, joten videot toimivat näppäränä tapana tutustua kohteisiin. Vai mitä?

 

Menehän meidän YouTube-kanavalle, katso sopivilta kohteilta vaikuttavien kumppaneidemme videot ja mietitään yhdessä tulevien vuosien tapahtumia. Kyllä ne paremmat ajat sieltä vielä tulevat.

 

Valoa loppuvuoteen toivottaen,

 

Jenniina Palmu

myyntipäällikkö

Seinäjoki Congress 
puh.  0407798809
jenniina.palmu@seinajokicongress.fi 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko