Uutiset

Mitä kumppaneillemme kuuluu vuoden 2019 lopussa?


16.12.

Vuosi 2019 on ollut jälleen tapahtumien täyteinen vuosi Seinäjoella. Kumppanikohteissamme onkin riittänyt säpinää niin remonttien kuin muidenkin uudistusten kanssa. Tässä vielä koottuna vuoden 2019 viimeisiä ajankohtaisia kuulumisia kokous- ja tapahtumakohteista:

 

 

1. Hotelli-Ravintola Alman laajennus aukeaa 31.12.2019 ja tuolloin pääsevät myös ensimmäiset majoittujat testaamaan huoneita. Virallisia avajaisia vietetään perjantaina 3.1.2020 klo 14-18 ja tästä eteenpäin tilat ovat käytössäsi tapahtumia
Lisätietoja laajennuksesta täältä.

 

2. Hotel Sorsanpesän uudet nettisivut on julkaistu osoitteessa www.sorsanpesa.fi
Sorsanpesä voitti myös Seinäjoen vuoden 2019 paras kokous- ja tapahtumapaikka -tittelin. Lisää tuloksista voit lukea täältä.

 

3. Seinäjoki Areenalla on tehty pintaremonttia tämän vuoden aikana kokoustiloissa sekä kokouskäytävällä. Palaute uudesta ja raikkaasta ilmeestä on ollut vain positiivista. Uudistettuihin tiloihin voit tutustua täällä. Seinäjoki Areena lukeutuu Suomen suurimpien tapahtumatalojen joukkoon ja siitä syystä Areena on lähtenyt mukaan Evento Awards -yhteistyökumppaniksi - hienoa! 

 

4. OmaSp Stadionilla nähdään kesällä 2020 hieno ja iso stadionkonsertti, kun Lauri Tähkä astuu lavalle lauantaina 13.6.2020! Stadionin tilat soveltuvat suurten konserttien lisäksi loistavasti niin kokouksiin, illallistilaisuuksiin, tyky-päiviin. Tutustu ja varaa tilat.

 

5. Original Sokos Hotel Lakeuden ja Vaakunan kokoustilat varattavissa nyt  näppärästi suoraan nettisivujen kautta! Tämä uusi ominaisuus nopeuttaa hurjasti esimerkiksi pienempien kokousten varaamista. Tutustu palveluun ja varaa itsellesi sopivat tilat Seinäjoen hotelleista täältä.

 

6. Seinäjoen Ravikeskus valmistautuu kovaa vauhtia kesän 2020 Kuninkuusraveihin. Esteettömyyteen panostetaan hissi-investoinnilla ja katsomoravintolan invapaikoilla. Loistava uutinen, Ravikeskus toimii nyt entistä paremmin monipuolisena tapahtumapaikkana. Lisätietoja täältä

 

7. Seinäjoen Scandicissa on tehty pintaremonttia vuoden 2019 aikana niin huoneissa, vastaanottoaulassa kuin toisen kerroksen Soittola-ravintolassakin. Jatkossa Soittola palvelee kokousasiakkaiden lounasravintola ja sen voi varata myös yksityistilaisuuksiin. Lisätietoja täältä.

 

8. Vuonna 2020 Seinäjoki Congressin kumppaniksi tulee jälleen uusi toimija: Äärellä Kuppi + Kattila ravintola, joka toimii keväällä 2020 avattavassa Kalevan Navetassa. Kalevan Navetasta tulee Seinäjoen uusi taide- ja kulttuurikeskus, josta löytyy mm. Taidehalli sekä uusi kokous- ja juhlatila Hugo-sali. Lisätietoja täältä.

 

9. Kyrö Distillery Companyn / Vierailukeskuksen vierailijamäärän tavoite (16 500) ylitettiin tänä vuonna komiasti, kun vierailijoiden määrässä päästään vuoden lopussa n. 18 000 henkeen. Vieraile sinäkin. 

"Vuosi 2019 on ollut Kyrön vierailukeskukselle vilkas. Viime vuonna tislaamolla vieraili yli 14 300 henkeä ja tänä vuonna vierailijamäärä kasvaa yli 18 000:nteen. On ollut hieno huomata, kuinka matkailijoita saapuu yhä enemmän ulkomailta, mutta myös kauempaa Suomen rajojen sisäpuolelta kuulemaan Kyrön brändin tarinaa sekä katsomaan, että missä sen koti oikein sijaitsee.  Hienoa on myös se, että kun saadaan uusi viskitislaamo auki, niin meistä tulee Suomen suurin viskitislaamo. "  

 

10. Rytmikorjaamollakin on vietetty ennätysvuotta! Klubilla ennätysmäärä kävijöitä ja loppuunmyytyjä iltoja suosikkiartistien johdolla, kuluva vuosi onkin ollut  historian kautta aikojen paras vuosi. Klubin keikoilla ja tapahtumissa on käynyt vuoden aikana yhteensä yli 40 000 kävijää. Ja syksyllähän saatiin myös uudet täysin remontoidut ehkä Suomen hienoimmat klubivessatkin tapahtumavieraiden käyttöön. Tutustu taloon tästä. 

 

Päivitellään kuulumisia seuraavan kerran jälleen vuoden 2020 puolella - ihanaa joulun odotusta!

 

Jenniina Palmu

myyntipäällikkö

Seinäjoki Congress Oy

 

 

 

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko