Uutiset

Mistä on hyvä harjoittelu tehty?


05.10.

Mistä on hyvä harjoittelu tehty? Huikeista kokemuksista, uuden oppimisesta ja ihanista ihmisistä, niistä on hyvä harjoittelu tehty.

 

Näistä oli tehty myös minun harjoitteluni Seinäjoki Congress Oy:ssä sekä Into Seinäjoki Oy:ssä. Nyt se alkaa olla takanapäin ja uskomatonta, miten nopeasti aika on mennyt. Olen saanut haastaa itseni monenlaisissa tehtävissä ja päässyt mukaan hienoihin tapahtumiin. Olen päässyt tekemään muun muassa myyntiä, markkinointia sekä tapahtumajärjestämistä. Parasta on ollut ehkä se, että olen oppinut Seinäjoki Congressissa sosiaalisen median käyttöä markkinoinnissa ja pääsin mukaan some-koulutukseen.  Yksi kiinnostavimmista jutuista, mihin olen osallistunut Into Seinäjoen puolella, on ollut Liikeideat Lentoon -valmennus, jossa olen kehittänyt omaa liikeideaani loistavien valmentajien avulla. Tätä valmennusta voi vain kehua.

Kaiken kaikkiaan on ollut hienoa tehdä töitä näin luovassa, innovatiivisessa porukassa. Nyt on kuitenkin aika kiittää koko ihanaa henkilökuntaa. Olen saanut jakaa kanssanne monet (hervottomat) kahvipöytäkeskustelut ja naurut. Joten Kiitos ja kumarrus! 

 

-Virpi Äkkinen

 

p.s. Minusta ei kuitenkaan ihan niin helpolla pääse eroon… Alan nimittäin tekemään opinnäytetyötä Intolle, joten minulla on takataskussa hyvä syy tulla käymään Framilla vielä monet kerrat. 

 

Kiinnostaisiko sinua harjoittelu Seinäjoki Congressilla? Suosittelen! Ota yhteyttä Jenniina Palmuun 040 779 8809.


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko