Uutiset

Mian blogi: Viimeisiä viedään


26.08.

Noniin, lomat on kliseisesti lusittu ja palattu sorvin ääreen. Samaan hengen vetoon täytyy todeta, että on koko harjoittelukin loppusuoralla, niin loppusuoralla, että riittää molempien käsien sormet laskemaan. Melkeinhän siinä tuli itku, kun todellisuus iskee vasten kaunista naamaani.

 

Mukaan kaikkien näiden kuukausien jälkeen on jäänyt uutiskirjeiden saralta ohjelmat ja niiden kanssa pelaaminen. Nettisivujen kanssa olen saanut myös painia, ehkä vähemmän tokikin kuin aluksi ajattelin. Sosiaalisen median käyttö on tullut tutummaksi tässä kuukausien kuluessa, ja silti, huomiota kiinnittävän julkaisun luominen on se vaikein osuus. Mikä kiinnostaa lukijaa ja miten tehdä vähemmän kiinnostavasta, mutta tärkeästä aiheesta kiinnostava. Tätä pohtiessa sanavarastokin laajentuu, kun joutuu itseään haastamaan uusilla tavoilla. Koulussa opiskelijayhdistystoiminnassa sosiaalisen median käytön taidot ovat enemmän kuin hyödyksi, miksei myös työelämälähtöisillä kursseilla, joihin kuuluu myös markkinointi. Joudun kuitenkin myöntämään tappioni, etten olekaan niin hyvä somen käyttäjä ja sisällöntuottaja kuin ajattelin.

 

Loppua kohden tekemistäkin putkahtelee ja päivät täyttyy kaikennäköisistä jutuista. Karkkien päällystämistä ja erinäisiä ikuisuusprojekteja. Olen päässyt jopa Inton 

puolelle tapahtumajärjestämiseen, mikä on kiva lisä kokouspalveluiden lisäksi. Pidän hauskana, että työpäivän aikana voin lähteä ulos kuvailemaan Congressille uutta materiaalia someen ja muuhun hyvään tarkoitukseen ja myös kansion täytteeksi, eihän sitä voi työn teoksi sanoa, sehän on vain hauskaa ajanvietettä, vai mitä? Löysin puhelimen kamerastakin uusia ominaisuuksia ihan vain harkan ansiosta!

 

Tiedä sitten onko se Congressin ansiota vai hyvä potku oikeaan suuntaan, että sain uuden työpaikan kumppanikohteesta, Hotelli Sorsanpesältä. Työnkuva on taatusti erilainen, kuin Seinäjoki Congressilla, kun saan olla töissä monissa eri tehtävissä ja enenevissä määrin. Olen siitä todella iloinen. Tarkemmin sanottuna aloitin baarin puolella, josta olen laajentanut reviiriäni aamiaiselle ja lounaalle. Jännitystä aiheuttaa Ala Carte, josta kokemus on nolla, silti heillä on uskoa minuun, että jonain kauniina päivänä osaan senkin. Jipii!

 

Tämä oli aivan uutta juttua alusta loppuun asti, mutta kiitos Jenniinan, kahlasin tämänkin läpi ja olen varmasti parempi viestijä ja markkinoija kuin tänne tullessa. BTW viestinnästä ja markkinoinnista kiinnostuneet; tää paikka on teille!  

Jenskan kanssa olen päässyt tutustumaan aivan mahtaviin tyyppeihin, täällä on ihan uskomattoman tehokasta sakkia. Joka puolella tapahtuu, joka suuntaan ja vähän ristiin rastiin. Tällaista yhteisöllistä ja yhteen hiileen puhaltavaa porukkaa en ole koskaan ennen nähnyt ja haluan olla joskus itsekin osa vastaavanlaista yhteisöä.

 

Huippuhyvää syksyä ja onnistuneita kokouksia!

Mia kiittää ja kuittaa! 

 

 

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko