Uutiset

Mian blogi: Kuukausi pulkassa - Mitä on jäänyt käteen?


29.05.

Kuukausi takana Jenniinan siipien alla, mitä on opittu vai onko opittu mitään? No tottakai jotain on opittu.

 

Aivoystävällinen työpaikka on itselleni ollut vähän tuntematon käsite, mutta alan pikkuhiljaa huomata, että Into on työhyvinvoinnin edelläkävijä monessakin suhteessa. Seinäjoki Congress saa tästä tietenkin oman osansa, kun vahvasti yhdessä tehdään. On hienoa huomata, kuinka työpaikalla yksilö on tärkeä. Hienoa on myös huomata oma kehittymisensä niin arvostettuna työyhteisön jäsenenä, vaikka harkkari onkin ja myös kuinka oppii omaa työhyvinvointiaan edistämään pienillä teoilla seisoen, istuen, ketarat ojossa ja solmussa.

 

Nettisivut ja uutiskirjeet ovat olleet itselleni uusia juttuja ja uutta on aina kiva oppia! Jäykästä kirjoitusasusta pitää vielä opetella irrottautumaan. Toinen juttu on sitten se kuuluisa some. Naamaa ei vielä toistaiseksi ole viljelty pitkin bittiavaruutta, mutta kyllä se sieltä sitten ilmestyy. Tykkään kauheesti, kun saa olla luova kirjoittaja ja saa tehdä vapaasti oman näköistä. Ehkä paras homma on kuitenkin pienten asiakastilaisuuksien järjestäminen.

 

Seinäjoki kokouskaupunkina oli vähän outo käsite vielä muutama viikko sitten, mutta kuinka kävikään, enää ei muuta kulmaa osaa nähdäkään. Kyllähän siitä varoiteltiin, mutta en tietenkään uskonut. Samalla, kun tarkastelen Seinäjokea kokouskaupunkina, niin samalla sain valottaa kaikelle kansalle Seinäjokea saunakaupunkina. Voiko sitä nyt sitten ahaa-elämykseksi kutsua, jos tajuaa, että tässä kylässä on sairaan upeita saunatiloja pilvin pimein, niistä löytyy lisää täältä.

 

Moni ymmärtää varmasti fiilikseni, kun sanon, että luominen on välillä tuskaa, silti tätä hommaa on tosi kiva tehdä! Kirjoittaminen on yllättävän miellyttävää hommaa, vaikka vielä pari vuotta sitten sanoin, että ei voisi vähempää kiinnostaa ja nyt se on yksi lempijutuistani!

 

Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, olen päässyt tutustumaan aivan huipputyyppeihin kaupungin joka kolkasta, sellaisiin tyyppeihin, joita en muuten olisi ehkä ikinä tavannutkaan muuten.

 

Jenska samoilee Islannissa vielä hetken, sen aikaa minä pidän kaikesta huolen. 

 

Älyttömän hyvää kesää just sulle!


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko