Uutiset

Luonto tuo elämyksellisyyttä kokouspäivään


02.05.

Melontaretki keskustan tuntumassa? Seinäjoella onnistuu!

 

 

Näin kevätaikaan Etelä-Pohjanmaalla jännitetään, nousevatko joet teille ja pelloille. Luonto on vahvasti läsnä, ja siitä pääsee nauttimaan ihan kaupungin keskustassakin.

 

Seinäjoki haaroineen halkoo komeasti kaupunkia ja tarjoaa loistavia mahdollisuuksia erilaisille aktiviteeteille. FraminSeinäjoki Areenan ja Seinäjoki-salin kokouksista on helppo karata veden äärelle, sillä ne kaikki sijaitsevat jokirannassa. Wild Adventuresin järjestämillä kajakkimelonnoilla kokouspäivä saa kirjaimellisestikin uuden perspektiivin.

 

Aikaisempina kesinä suosioon noussut SUP-lautailu on mahdollista Seinäjoella kahdessakin paikassa. Maisemaksi voi valita joko Seinäjoen tai Kyrkösjärven, joilla molemmilla järjestetään ohjattua suppailua. Esimerkiksi OmaSp Stadionilta järven äärelle pääsee näppärästi kävellen tai Härmän liikenteen bussilla. 

 

Jouppilan vuori on suosittu liikunta- ja retkeilykohde. Vuoren rinteelle kaavaillaan elämys- ja kuntoportaita, ja talvisin rinteitä pitkin lasketellaan suksilla ja lumilaudoilla. Myös OmaSp Stadionin takaa lähtee kuntoilureittejä Joupiskalle, joten kokouspäivään voi yhdistää esimerkiksi pyöräretken sähköavusteisilla Fatbikeilla

 

 

Etelä-Pohjanmaa on aakiaa ja laakiaa seutua. Sen voi todeta kiivettyään itse rakennetulle Jouppilan vuorelle.

 

Luonto on lähellä myös Hotelli Sorsanpesässä. Ikkunan takana virtaavan joen rauhasta pääsee nauttimaan ympäri vuoden ja kesäisin myös terassilla. Hotelli on kivenheiton päässä legendaarisesta Törnävänsaaresta, joka on museoalueineen ja frisbeegolf-ratoineen loistava virkistäytymiskohde.

 

Kokoustajat ja tilaisuuden järjestäjät keskustassakin voivat rauhoittua luonnon helmassa. Original Sokos Hotel Lakeuden ja Original Sokos Hotel Vaakunan kulmilta kävelee minuutissa Lakeuden puistoon, jossa voi järjestää ohjelmaa piknikistä geokätköilyyn tai jalkapallo-otteluun törmäilypalloihin pukeutuneina. Kävelyä ja rentoutumista varten kannattaa pistäytyä Luomarannassa, jonka puistopolut alkavat Lakeuden Ristin juurelta.

 

Puolen tunnin matkan päässä Seinäjoelta sijaitseva Kuortaneen urheiluopisto sopii erinomaisesti liikunnallisia aktiviteetteja etsivälle kokousporukalle. Tilaisuuteen voidaan yhdistää työhyvinvointiin liittyvää koulutusta ja valita mieluisimmat lajit aina pyöräilystä jousiammuntaan. 

 

Sanna Roininen

myyntiassistentti

Seinäjoki Congress

sanna.roininen@seinajokicongress.fi


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko