Uutiset

Loppuvuoden ”To do” -lista


04.11.

Vuosi 2016 alkaa olla lopuillaan, mutta vielä on edessä yksi vuoden kiireisimmistä ajankohdista – pikkujouluaika. Varmasti viimeisimmäkin ovat jo heränneet tekemään varaukset tiloihin ja esiintyjiin liittyen. Jos näin ei kuitenkaan ole, niin otappa pikaisesti meihin yhteyttä, niin selvitellään viime hetken parhaat vinkit tulevia tilaisuuksia varten!

Mitäs sitten seuraavaksi? Nyt kannattaa katse kääntää jo ensi vuoteen ja suunnitella alkuvuoden kokoukset ja tapahtumat hyvissä ajoin. Joululomallekin on helpompi jäädä, kun suunnitelmat ovat selvänä. Tammi- ja helmikuu ovat monissa (kokous)paikoissa vuoden hiljaisimpia kuukausia ja siksi kannattaakin hyödyntää kohteiden tarjoukset tuolle ajalle. Tästä syystä olemmekin keränneet juuri Sinua varten nettisivuillemme kumppaniemme parhaat tarjoukset ja vinkit niin kokouksia kuin rennompia tapaamisiakin ajatellen.
Tutustu listaukseen täällä.

Ja ettei loppuvuosi mene liian vakavissa tunnelmissa, niin suosittelen seuraamaan meidän some-kanaviamme. Joulukuussa Facebookissa ja Instagramissa arvuutellaan, missä Lumiukko luuraa. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja.

Mukavia tapahtumien suunnitteluhetkiä, toivottelee
Jenniina Palmu, myyntipäällikkö, puh. 040 709 8809 jenniina.palmu@seinajokicongress.fi


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko