Uutiset

Lomat on lusittu, mutta kesä jatkuu!


02.08.

Elokuu on täällä ja monet ovat jo palanneet lomilta. Tämän huomaa sähköpostien ja soittojen määrästä, jos heinäkuussa kokouskyselyitä tuli harvakseltaan, niin nyt alkaa viestiä pukata. Ja mikäs sen parempaa? Tällä viikolla olemme mekin Seinäjoki Congressilla päässeet heti täyteen vauhtiin muutaman viikon akkujen latailun jälkeen. Tapaamisia on ollut heti ensimmäisinä päivinä mukavasti ja olemme päässeet esittelemään Seinäjoen loistavia kokouskohteita asiakkaillemme.

 

Remontit niin Seinäjoki Areenan A-hallin aulatiloissa kuin Seinäjoki-salissa ja Kampustalolla ovat hyvällä mallilla. Molemmissa taloissa kokoustaa pystyy normaalisti – joten ei muuta kuin tiloja varaamaan.  Myös Hotelli-Ravintola Alman laajennusosion rakennustyömaan olisi tarkoitus startata syksyn aikana. Innolla ja tarpeella uusita huoneita ja kokoustiloja odottelemme! #täälläasuuhyväkokous


Kuva: Seinäjoki Areena A-halli aulatila                                                                      

 

 

Ja vaikka festarikesä alkaakin olla lopuillaan niin tapahtumat eivät kaupungista ja maakunnasta ihan heti lopu! Tällä viikolla käynnissä on ollut pesiksen valtakunnallinen nuorisoleiri ja viikonloppuna Seinäjoen keskustan kadut valtaa Solar Sound. Viikon päästä sitten rokataankin OmaSp Stadionilla kun Sunrise Avenue heittää Suomen ensimmäisen stadionkeikan. Konserttiin on myyty jo hurjat 8000 lippua! Kannattaa siis viimeistään nyt suunnata lippuostoksille, jos mukaan halajaa. Mikäli et ole vielä käynyt Kyrö Distilleryllä tutustumassa niin ei muuta kuin Kyröfesteille mukaan. Luvassa musiikkia sekä hyvää ruokaa ja juomaa.

 


Kuva: Kyrö Distillery. Kyröfest 2018                                                                         

 

Elokuun loppupuolella nautitaan vielä niin Ruokakarkeloista 25.8. Lakeuden puistossa kuin myös uudesta tapahtumasta, Seinäjoen Venetsialaista 24.-25.8., aivan Seinäjoen rannalla. Syyskuun alussa 7.-8.9. vietetään vielä kesän viimeiset festarit , Seinäjoki HipHop Festivaalit Rytmikorjaamon alueella ja kohtahan se Rytmikorjaamon keikkasyksykin jo starttaa…. 

 

Ei muuta kuin nautinnollista ja kesäisenä alkanutta elokuuta ja tervetuloa Seinäjoelle – tapahtumien suurkaupunkiin. Muistathan seurata meitä myös somessa Facebook, Instagram, Twitter ja Linkedin

 

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö
puh. 040 779 8809
jenniina.palmu@seinajokicongress.fi

 

 

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko