Uutiset

Lakeudelle-matkailukampanja käyntiin Duudsoneiden voimin


30.03.

Eteläpohjalaisia perhematkailukohteita markkinoidaan Duudsoneiden brändin avulla. Matkailuyritykset ovat pestanneet HPn ja Jarpin perhematkailukampanjaansa eteläpohjalaisuuden suurlähettiläiksi ja paikallisten hyvien uutisten sanansaattajiksi. Hyvien uutisten studioisäntinä HP ja Jarppi toivottavat matkailijat tervetulleiksi kesän komeimpaan seikkailuun

 

- Tuu kattomaan mistä me ollaan kotoosin ja vietä aivan maharotoon perheloma.

 

Matkailuyritysten laajana yhteistyönä toteutettu Lakeudelle-perhematkailukampanja julkistettiin tänään Seinäjoella. Lakeudelle-kampanja on matkailun kärkiyritysten uudenlainen yhteistyömuoto. Tavoitteena on tuoda kootusti esiin Suomen suosituimpiin kuuluvat perhematkakohteet. 

 

Duudsoneiden lisäksi kampanjan "kasvoiksi" on palkattu kaksi kesäreportteria, Niko Meuronen ja Santeri Hänninen. He ovat saaneet kutsun lähteä seuraamaan Duudsoneiden jalanjälkiä Lakeudelle. Kesän aikana Niko ja Santeri tutustuvat paikallisiin matkailuelämyksiin ja tapahtumiin ja raportoivat hyviä uutisia. Kuopiosta kotoisin olevat Niko ja Santeri tuovat aktiivisesti ulkopuolista näkökulmaa eteläpohjalaiseen tekemiseen ja avaavat pohjalaista sielunmaisemaa koko Suomen kansalle. Niko ja Santeri videoivat ja uutisoivat kokemuksistaan sosiaalisessa mediassa ja www.lakeudelle.fi -kanavalla.

 

Perhematkailukampanjassa mukana ovat Etelä-Pohjanmaan maakunnan vetovoimaisimmat kohteet Huvivaltio PowerPark Härmässä, Ähtäri Zoo, Veljekset Keskinen Tuurissa, Duudsonit Activity Park Seinäjoella, Härmän Kylpylä ja Kuortaneen Urheiluopisto.

 

Mukana ovat myös Kalajärven matkailukeskus, Ruuhikoski Golf, Simpsiön ja Joupiskan laskettelurinteet, Hotelli Simpsiönkullas, Seinäjoen Sokos Hotellit Lakeus ja Vaakuna, Moto Seinäjoki, Iisakki Järvenpään puukkotehdas sekä Lapuan Kankurit, Namitupa Ilmajoella ja Jokipiin Pellava, Lennol ja Juustoportti Jalasjärvellä.

 

Seinäjoen kaupunkiseudun Komia-markkinointi on vahvasti tukemassa kampanjaa, Tavoitteena on sekä maakunnan matkailullisen vetovoiman että matkailutulojen lisääntyminen.

 

 

Lisätietoja: Ulla Jussila, Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy, puh. 040 541 0214, Tuula Lahti, Into Seinäjoki Oy, puh. 040 550 8319


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›