Uutiset

Kokoustilojen top 8


11.05.

Hyvät ja mielenkiintoiset kokoustilat ovat avainasemassa kokouksen onnistumiseen. Seinäjoella ja lähialueella riittää loistavia kokoustiloja ja halusimme kerätä mielestämme mieleenpainuvimmat teitä varten! Varoitus: tilojen kuvailuissa on käytetty hieman huumoria. 

 

Sorsanpesä, Winston.

Kokoustila Winstonissa voitte suunnitella maailmanvalloitusta vaikuttavasti, kuin myös järjestää yhtiökokouksen hyvällä porukalla. Winston on tunnelmaltaan hyvin jylhä ja vaikuttava kirjoja täynnä olevineen kirjahyllyineen ja koristeineen. Tilat kelpaisivat varmasti myös itse legendaariselle Winston Churchillille. Jos siis olet suunnittelemassa maailmanvalloitusta tai kansainvälisiä rauhanneuvotteluja Winston ei jätä teitä eikä vieraitanne kylmäksi.
Lisätietoja: www.sorsanpesa.fi

 

Hotelli-Ravintola Alma, Tornisviitti

Alman Tornisviitissä voitte järjestää rennon kokouksen, tapaamisen ja vaikka polttarit, tai kaikki samalla kertaa. 1920-luvulla rakennetusta VR:n höyryvetureiden vesitornista kuoriutui loistelias hotelli, jonka tornisviittiä muun muassa Momondokin on suositellut. Huoneen varustukseen kuuluu king size –vuode, kaksi taulutelevisiota, sauna ja oma poreamme! Jos kokouksenne kaipaavat jotain pientä piristystä niin Tornisviitti on teidän valintanne.
Lisätietoja: www.hotelalma.fi

 

Rytmikorjaamo, Bäkkäri

Rytmikorjaamon Bäkkäri on rouheampi kuin Chuck Norriksen parta. Äärimmäisen mielenkiintoisella ja hienolla musiikkiaiheisella totetuksella tehty bäkkäri sopii loistavasti keskikokoisiiin (26) kokousten järjestämiseen. Rytmikorjaamon tarjoama tunnelma on kokemisen arvoinen elämys.

Lisätietoja: www.rytmikorjaamo.fi

 

Hotelli Cumulus City Seinäjoki, Aalto-kabinetti.

Kokousta Aallon harjalla! Loistavalla sisustuksella Alvar Aallon hengessä toteutettu kabinetti on yksi Seinäjoen mielenkiintoisimmista ja trendikkäimmistä kokoustiloista.  12 hengen kokoustilassa viihtyvät niin viralliset kuin rennotkin kokoustajat.
Lisätietoja: www.cumulus.fi

 

Original Sokos Hotel Lakeus, Vinttikapsu, kattoterassi

Tästä eivät näkymät parane! Mikäli olet korkeanpaikankammoinen, älä vain katso alas. Vinttikapsun yhteydessä on iso terassi, jossa on kesäaikana istumapaikat 30:lle henkilölle. Kesäaikana ryhmälle voi tilata grillimenun, jonka kokki valmistaa grillissä terassilla. Koe aakeat laakeat Original Sokos Hotel Lakeuden huipulta!

Lisätietoja: www.sokoshotels.fi

 

Härmän Liikenne, liikkuva kokous

Kokoustetahan herraskaasesti sano härmäläänen ku bussihin astu. Kokousta sinäkin herraskaisesti Härmän Liikenteen conference tason busseissa. Näissä busseissa voit kokoustaa jo matkasi aikana! Busseista löytyy erilaisia pöytäryhmiä, erikoiskahvinkeitin, jääkaappi, digitv, lisänäyttöjä, ATK-liitäntä Powerpoint esityksille, wifi sekä USB-pistorasiat.

Lisätietoja: www.harmanliikenne.fi

 

Kuortaneen Urheiluopisto, liikuntahotelli.

Kuortaneen Urheiluopisto laittaa hien virtaamaan! Majoitu, kokousta ja urheile saman katon alla! Urheiluopiston monipuolisesta ja laajasta Kunnon Korista löydät ryhmällesi varmasti mieluista oheistoimintaa, joka makuun. Miltä kuulostaisi Cryo-Huippukylmä kokouspaketti? Jäätävän hyvältä eikö?
Lisätietoja: www.kuortane.com 

 

Seinäjoki Areena, Aulakokoustila

Seinäjoen isoo halli muuttu isoommaksi! Nauti jokimaisemista Seinäjoki Areenan uuden laajennuksen aulakokoustiloissa! Luokkamalliin mahtuu 40 henkeä, seminaarimalliin 60 henkeä sekä kabinettitilaan maksimissaan 20 henkeä. Kokoustiloissa on modernit av-laitteet kokoustamista helpottamassa. Kokousta isoosti tai tiivissä porukassa Seinäjoki Areenalla!
Lisätietoja: www.seinajokiareena.fi 

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko