Uutiset

Kehon testaaminen on hauska kokemus!


23.02.

Seinäjoki Congressin Jenniina Palmu on käynyt jo aikaisemmin Kuortaneen Urheiluopistolla kehonkoostumusmittauksessa sekä lihaskuntotestissä. Idea testattavaksi lähtemisestä tuli oman lähtötason löytämisestä sekä pienestä vedonlyönnistä.

 

- Kaikki lähti leikkimielisestä kisasta. Ajatuksena oli aloittaa kisa kaverini kanssa siitä, kumpi parantaa kuntoaan enemmän puolen vuoden aikana. Päätimme siis lähteä kartoittamaan oman kuntomme lähtötilannetta Kuortaneen Urheiluopistolle, kertoo Palmu

 

Kehonkoostumusmittaus sekä lihaskuntotesti olivat erittäin hauska kokemus.

 

- Kehonkoostumusmittaus oli kokemuksena jännittävä, hauska ja nopea. Siinä ei mennyt puoltakaan minuuttia, kun kone jo tulosti kokonaisvaltaisen raportin, toteaa Palmu.

 

Kuortaneen Urheiluopiston Tanita-Kehonkoostumusmittaus erittäin nopea, täysin kivuton ja tarjoaa runsaasti tietoa kehon koostumuksesta. Laite mittaa muun muassa rasvaprosenttin, rasvan massan, rasvattoman massan, lihasmassan, kehon nestepitoisuuden, solun ulkopuolisen vesimäärän, solun sisäpuolisen vesimäärän, painoindeksin, luumassan, viskeraalisen rasvan arvon, kehon vesimääräarvon, perusaineenvaihdunnan sekä lisäksi laite jaottelee tulokset lihasmassan ja rasvan osalta erikseen molemmille käsille, jaloille ja keskivartalolle. Lisäksi tämä kaikki vain tapahtuu 18 sekunnissa!

 

- Kuntotestissä testasimme muun muassa käsilihakset, jalkalihakset sekä vatsalihakset. Liikkeitä tehtiin joko tietty aika tai tietty määrä ja niiden perusteella arvioitiin lihaskunnon lähtötaso. Kyllähän siinä lämmin tuli, mutta ei siinä tarvinnut todellakaan olla huippu-urheilijan tasolla. Testin liikkeet arvioitiin etukäteen ja mietittiin mitä lähdetään tekemään ja millä tasolla, kertoo Palmu.

 

Testauksen loputtua testeistä jäi käteen todella hyvä mieli.

 

- Testit olivat todella innostavia. Teemme muutaman kuukauden päästä testit uudestaan sekä lopuksi vielä lopputestin. Testeillä voimme oikeasti tarkkailla todella tarkasti miten kuntomme on parantunut ja edistynyt matkan varrella, toteaa Palmu.


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko