Uutiset

Kaipaatko ideoita pikkujouluihin?


11.09.

Ota talteen kumppaneidemme vinkit vuoden 2020 pikkujouluihin. Vietätpä pikkujouluja sitten isolla tai pienellä porukalla, ystävien tai kollegoiden kanssa, niin tässä turvallisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Lisää ideoita voit myös katsoa Visit Lakeuden sivuilta. 

 

Huom! Listaa päivitetään jatkuvasti, joten kurkkaa aina uutisen loppuun saakka. 

 

 

 

 

1. Rytmikorjaamo & Varicko 

Rytmikorjaamon keikkakalenteri on täynnä toistaan parempia keikkoja koko syksyn (huom. muutokset mahdollisia koronatilanteen vuoksi) ja Varickosta saat herkulliset ruokailut keikkojen oheen.

 

Miltä kuulostaisi showryhmän tankotanssi- ja ilma-akrobatia näytös pikkujoulujen ohjelmanumerona tai keikalle oma VIP-katsomo tarjoiluineen?

 

Kysy lisää annukka@selmu.fi tai 040 719 9118

 

 

 

 

2. Frami & Juvenes 

Hei erityisesti kaikki Framilaiset - viettäkää pikkujoulut Framilla, Juveneksen jouluisista tai ei niin jouluisista herkuista nauttien!  Pikkujoulut voi järjestää vaikka työpäivän päätteeksi Komia- tai Idea-ravintolassa, tai vaikka jossain Framin lukuisista kokoustiloista, esimerkiksi Edustustustilassa.

 

Tiesitkö, että Juvenekselta saat myös tilattua ruokailut catering-palveluna minne itse haluat? 

 

 

 

 

3. Härmän Liikenne

Härmän Liikenne kuljettaa pikkujouluihin kaikenkokoiset ryhmät laadukkaalla kalustolla, ja kauttamme onnistuu myös valmiit pikkujoulupaketit esimerkiksi teatteriin tai lätkämatsiin.

 

Ota yhteyttä niin tarjoamme juuri teidän ryhmällenne sopivan bussin ja kokonaisuuden: harmanliikenne@harmanliikenne.fi tai 010 328 7001 

 

 

4. Original Sokos Hotels Lakeus & Vaakuna 

Pikkujoulut Vintillä? Vietä ikimuistoiset pikkujoulut Seinäjoen kattojen yllä Lakeuden Vinttikapsulla ja -saunalla vaikka pienemmälläkin porukalla mahtavista maisemista ja maittavista herkuista nauttien.

 

Tai entäs jos veisitkin tänä vuonna koko työporukan  joululounaalle Matadoriin, Talriikkiin, Rossoon tai Amarilloon?Tutustu menuihin tästä. 

 

Varaukset ja tiedustelut myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi tai puh. 010 76 48100 
Voit myös tehdä varauksen suoraan Raflaamon sivujen kautta. 

 

 

 

 

5. Seinäjoki Areena

Tilaa ja väljyyttä - pikkujoulut Seinäjoki Areenassa.

 

On aika suunnata kohti tulevaa pikkujoulukautta sekä juhlistaa, palkita ja nauttia ajasta – lähellä vain oma työyhteisö. Seinäjoki Areenan monipuoliset ja uudistuneet tilat tarjoavat oman rauhallisen, viihtyisän ja väljän tilan juhlaanne. Illan kruunaa ravintola Miitin herkullinen ja runsas pikkujoulupöytä, juhlajuomia unohtamatta. Pikkujoulumenun löydät täältä.

 

Kysy lisää tai tule tutustumaan tiloihin. Varaukset ja tiedustelut Areenan myyntipalvelusta myynti.areena@seinajoki.fi tai  puh 06 429 9130

 

 

 

 

 

6. Hotel Sorsanpesä

Sorsanpesän pikkujoulumenut  tarjolla perjantaisin 1311., 20.11.  ja 27.11.  Kysy yksityistilaisuuksia myös muina aikoina. Tiedossa hauskanpitoa ja moderni pikkujoulubuffet.  Sorsanpesän perinteinen joululounas tarjolla 9.-11.12.2020

 

Lisätiedot ja varaukset: myynti@sorsanpesa.fi tai puh: 020-741 8181

 

 

 

7. Kyrö Distillery Company

Pikkujoulut tislaamolle?

 

Kyrön pikkujoulupaketti kätkee sisäänsä mieleenpainuvia tarinoita ja rukiisia makuelämyksiä. Kyrö Distilleryn saunan lauteilta lähtenyt seikkailu on uniikki tarina uskalluksesta ja unelmien täyttymisestä, johon pääsee tislaamokierroksella uppoutumaan. Maistele tastingissa ja nauti Kyrön uuden ravintolakeittiön loihtima lähiruokaillallinen. Paketit alkaen 68 €/hlö, ryhmäkoot 6 - 50 hlö.

 

Innolla odotamme yhteydenottoasi osoitteessa visit@kyrodistillery.com

 

 

 

 

8. OmaSp Stadion

Joulu saapuu Stadionille!

 

Jouluinen tunnelma ja notkuvat pöydät löytyvät OmaSp Stadionin 3. kerroksesta, Atria Loungesta, kolmena peräkkäisenä joulukuisena torstaina 3.12. / 10.12 / 17.12.

 

Tuo henkilökuntasi tai asiakkaasi nauttimaan joko jouluaamiaisesta tai joululounaasta ja tee pöytävaraus. Muista myös firman pikkujoulut rennosti Carlsberg Sports Barissa tai tyylikkäässä Atria Loungessa.


Huolehdimme turvaväleistä ja teemme teille turvallisen tilaisuuden. Tutustu pikkujouluihin tarkemmin OmaSp Stadionin nettisivuilta ja pyydä tarjous.

 

 

 

9. Seinäjoen Ravikeskus 

Pikkujoulut raveissa, samaan kauppaan huvi ja hyöty!

Vietä tai käynnistä firmasi pikkujoulut Seinäjoen Ravikeskuksessa erilaisen ohjelmallisen sisällön ja ruokailujen merkeissä Sraveissa! 

 

Lauantaina 28.11. iltapäivän raveissa (14-18) rajoitetulle määrälle huipputasokkaan raviohjelman parissa! Radalla Suomen parhaita hevosia, ravintolakatsomon pöydistä maittavan ruoan äärestä seuraatte tapahtumia ja vietätte ryhmällänne vauhdikkaan iltapäivän.  

 

Illan jatkot vaikkapa Rytmikorjaamolla Kotiteollisuuden ja Timo Kotipellon & Trio Niskalaukauksen parissa!

 

Perjantaina 4.12. iltaraveissa klo 18-21 ruokailut ja yhteinen, ohjelmallinen ilta raveja seuraten ja monipuolisesta ruoka- ja juomatarjoilusta nauttien.

 

Ravipaketteihin voidaan neuvotella vielä ekstrana nimikkolähtö yrityksellenne, saat samalla valtakunnallista kymmenien tuhansien katsojien näkyvyyttä liiketoimintaa edistämään! 

 

Ravikeskuksen tiloja ja ravintolapalveluita voit käyttää pikkujouluihin ja muihin yrityksesi tai sukusi ja perheesi juhliin milloin tahansa ympäri vuoden. Tilaa on pieniin ja isoihin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, ilmaiset parkit ja monipuoliset tarjoilut, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Ota yhteyttä jyri.saranpaa@seinajoenravit.net 

 

 

 

 

 

 

10. Äärellä & Kalevan Navetta 

Seinäjoelle maaliskuussa 2020 avautunut uusi taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta ja Äärellä-ravintola kutsuvat pikkujoulun viettoon. Vietä erilainen päivä hyvän ruoan ja vaikka taiteen merkeissä. 

 

Äärellä-ravintolan kautta voit myös tilata ruokailut omalle työpaikallesi tai muuhun haluamaasi kohteeseen catering-palveluna. 


Tutustu joulumenuun tästä. Minimihlömäärä 20 hlö. Menu voimassa marraskuun alusta lähtien.


Varaukset ja tiedustelut puhelimitse 050 350 5312 tai sähköpostitse ravintola@aarella.fi 

 

 

 

 

 

Listaa päivitetään, tulossa vielä mm. Kalevan Navetan ja Äärellä-ravintolan sekä Kuortaneen Urheiluopiston ja Scandicin pikkujouluideat. Pysy kuulolla!

 

 

Eikö näistä löytynyt sopivaa?

 

 

Laita meille viestä, niin mietitään yhdessä, mitä muuta pikkujoulut voisivat tänä vuonna sisältää. 

Pyydä tarjous 

 


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›