Uutiset

Josefiinan blogi: kuulumisia


11.11.

Harjoittelujaksoni Seinäjoki Congressilla on kestänyt noin kuukauden verran. Olen viihtynyt hyvin ja työtehtäviä on ollut ihan sopivasti. Olen tyytyväinen, että olen saanut opetella käyttämään erilaisia ohjelmia (CRM, kuvanmuokkaus, uutiskirje...)  ja tarvittaessa saanut neuvoja eri tehtäviin. Pääsin osallistumaan ensimmäistä kertaa työn puolesta asiakkaille järjestettyyn kutsuvierastilaisuuteen  Seinäjoki Areenalla. Tämä oli uutta ja erilaista, mutta hyödyllistä. Tällaisiin tilaisuuksiin en ole aiemmissa työtehtävissä päässyt osallistumaan.

 

Vielä on suoritettavana ammattiosaamisen näytöt, joita pääsemme koulussa tällä viikolla suunnittelemaan. Samalla on näillä näkymin viimeiset lähiopetuspäivät. Ammattiin valmistuminen lähestyy ja pohdiskelen tulevaisuutta työllistymisen kannalta. Työssäoppimispaikan saaminen oli haastavaa, monessa kiinnostavassa työpaikassa oli jo työssäoppija, to-jakso olisi alkanut liian pian tai jakso olisi ollut liian lyhyt. Onneksi pääsin Seinäjoki Congressille!  Alkuun en tiennyt mitä odottaa, kun ensimmäisenä työssäoppimispäivänä lähdin töihin, mutta Seinäjoki Congressilla työskentely on ollut monin tavoin parempaa kuin osasin odottaa. Yllätyin positiivisesti tästä työpaikasta ja sen ilmapiiristä.

 

Kun lähdin opiskelemaan viestintää, ajattelin sen olevan sellainen työ, jonka tekemiseen minulla voisi olla vahvuuksia. Pidän sisällöntuotosta ja kirjoittamisesta. Toki on vielä paljon opittavaa, kun opinnot kestävät kokonaisuudessaan vain vuoden. Työssäoppimassa kuitenkin oppii paljon uutta ja saa kokemusta. Sisällöntuotto somekanaville on tuonut hiukan haastetta to-jakson alkuvaiheessa, sillä siinä kohtaa täytyy tuntea yrityksen tyyli ja tavat. Yritys ja sen toimintatavat tulevat kuitenkin tutummiksi päivä päivältä. Tietysti jos kirjoitan yrityksen puolesta, täytyy sisällön olla sen mukaista.

 

Tulevaisuutta ajatellen, minulla on vielä hyvin vähän kokemusta tästä alasta. Olen kuitenkin monipuolinen ja voin tehdä niitä töitä mitä minulle opetetaan. Enhän voi tässä vaiheessa edes tietää, mitä kaikkea työhön voi kuulua. Todennäköisesti valmistun joulukuussa, riippuen siitä kuinka ammattiosaamisen näytöt on mahdollista suorittaa. Valmistumisen jälkeen haluan työllistyä. Onko tuleva työpaikka tällä alalla, vai jotain ihan muuta? En ole kuitenkaan huolissani työllistymisestä.

 

Odottelen erästä tulevaa tapahtumaa (Sisäilmapaja), jossa pääsen tekemään tapahtumiin liittyviä töitä ihan konkreettisesti.  Kiva päästä kokeilemaan ja tutustumaan taas uusiin juttuihin.

 

Josefiina Porthén

Työssäoppija

josefiina.porthen@seinajokicongress.fi


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko