Uutiset

Josefiinan blogi: Työssäoppimassa


14.10.

Hei!

 

Olen Josefiina, opiskelen Sedussa viestintää ja aloitin työssäoppimisen Seinäjoki Congressilla viime viikolla. 

Aikaisemmin olen valmistunut merkonomiksi. Työssäoppiminen on todella hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan alaan ja sen työtehtäviin. Sellainen sopii minulle, kun tekemällä oppii parhaiten. Noin 2 kuukauden työssäoppimisjakson aikana haluaisin osallistua ja tehdä monipuolisesti. 

 

Olen Lappajärveltä lähtöisin, Seinäjoelle muutin opiskelemaan 6 vuotta sitten. Seinäjoella olen asunut useassa eri kaupunginosassa. Seinäjoki on mielestäni oikein mukava paikka asua, täällä on kaikki tarpeellinen ja enemmänkin, Seinäjoki myös kehittyy jatkuvasti.  Iloa täällä ovat tuottaneet muun muassa eri liikunta- ja harrastusmahdollisuudet kuten Hallilanvuori, Hyllykallion kuntorata ja monet muut. Syksyisin kotiin saapuu kansalaisopiston lehtinen, josta on valittavissa uusi harrastus monista eri vaihtoehdoista. Harrastusmahdollisuuksia löytyy myös useista muistakin paikoista. Esimerkiksi tänä keväänä erään Seinäjoki-aiheisen facebook-sivun kautta löytyi uusi harrastus, kun aloitin pelaamaan ladypesisjoukkueessa. 

 

Työhön sopivina vahvuuksina minulla on kirjoitustaito, myöskin valokuvaus. Näitä molempia taitoja haluaisin myös kehittää. Aikaisempaa työkokemusta alalta minulla on työssäoppimisista. Koulussakin on tullut opittua monenlaista.

Toivon, että opin paljon uutta viestintätyöstä.

Harjoittelun päätteeksi valmistun viestintäsihteeriksi. 

 

Josefiina Porthén

Työssäoppija

josefiina.porthen@seinajokicongress.fi


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko