Uutiset

Jessen blogi: Mitäs tällä viikolla tapahtuu?


04.06.

Useat ystäväni sekä sukulaiseni kysyvät minulta usein: Mitäs Seinäjoella tapahtuu tällä viikolla?

 

Vastauksessani kestää usein todella kauan sillä päässäni pyörivät useat eri tapahtumat. Helpompi olisi melkein vastata mitä täällä ei tapahtuisi.

 

Seinäjoki on tapahtumien suurkaupunki eikä suotta. Täällä tapahtuu lähes joka viikko jotain uutta. Pian Seinäjoella lähtee käyntiin Puolustusvoimain lippujuhlan päivän paraati, Pohjanmaa Ralli, Provinssi, Tangomarkkinat, Fin5, UEFA U19 turnaus ja huhhuh. Lista jatkuisi niin pitkälle, että allekirjoittaneen käsiä alkaisi särkeä listauksen määrästä. Meillä täällä tapahtumien suurkaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa ja jokaiselle löytyy varmasti jotain.

 

 

Tapahtumien aikaan Seinäjoen keskustassa on aivan mahtava tunnelma. Olen usein huomannut  Seinäjoen keskustassa kävellessäni jo ihmisistä, että aha täällä on taas jossain joku tapahtuma. Paljon pöhinää, iloisia ilmeitä, hyvää tunnelmaa siitä Seinäjoen tapahtumat ovat selvästi tehty. Ihmisten innostuksen huomaa kaduilla selvästi ja se innostus tarttuu helposti vaikka en välttämättä edes muistaisi mikä tapahtuma milläkin hetkellä on kyseessä. Tapahtumat ovat siis tehty innostuksesta ja yhdessäolosta. Mikä olisikaan parempaa kuin hyvä seura ja viihtyisä tapahtuma.

 

 

Tapahtumista innostuneille suosittelen tutustumaan EP:n tapahtumakalenteriin, joka löytyy tästä linkistä sekä Visit Seinäjoen nettisivuihin, joka löytyy tästä linkistä. Täällä on niin paljon tapahtumia, että välillä jopa matkailun parissa työskentelevän ihmisen on vaikea pysyä perillä, että mitä kaikkea täällä tapahtuu. Jos siis tulet kysymään minulta, että mitäs Jesse tällä viikolla Seinäjoella tapahtuu, niin vastaukseni voi olla, että en minä tiedä, olen vain töissä täällä.


Takaisin uutisiin

Parasta palvelua

Ota yhteyttä niin mietitään ja kartoitetaan yhdessä tapahtumallenne parhaat puitteet Seinäjoelta!

040 779 8809

Jenniina Palmu, myyntipäällikkö

Pyydä tarjous   LIITY POSTITUSLISTALLE 

Sulje sivuvalikko